Weekend i København by LoveCopenhagen #20

0
268
Weekenden er ankommet, og der er nok at tage af af byens mange fantastiske tilbud. Selv sidder jeg i Marrakech sammen med Louise Bro fra sitet her, men I skal da ikke snydes for en lille guide til de bedste ting i byen lige nu. Og så er vi glade for, at vi igen går en uge imøde, som kun indeholder 4 arbejdsdage. Det er første gang i mange år, at jeg er fastansat og derfor kan nyde netop disse dage.
Jeg, Louise T. guider til din weekend:

FREDAG

Il Buco – Friday T&T 

For en måneds tid siden sad Louise Bro og jeg på Il Buco og planlagde den tur, vi netop nu er på. Mens vi kiggede på hoteller og udflugter, fik vi også noget helt genialt naturvin, som vores tjener fandt frem – og han ramte plet med at guide os i deres store, lækre udvalg.

Om fredagen fejrer Il Buco weekendens komme ved at åbne talrige flasker fra deres kælder, så du kan smage, før du køber med hjem. Konceptet hedder T&T – Taste & Take Away og kan i den grad anbefales.

HVAD: Vinsmagning og takeaway-køb HVOR: Il Buco, Njalsgade 19C, 2300 København HVORNÅR: Kl. 15-18 PRIS: Gratis adgang

LØRDAG

Bedstemors Bagværk

Bedstemors bagværk er et bagekursus, der vækker minder om det gode og velduftende. Det ægte håndværk, hvor der både lægges tid, kræfter og kærlighed i. I tre kommende bagearrangementer bringer CPH Cooking Class bedstemors gode traditionelle opskrifter til livs. Der skal deles viden om ingredienserne og udstyret. Og sammen skal vi lege med forskellige dej teksturer, hvor både det bløde, søde og rustikke skal bages og smages. Mmmmmm…!

HVAD: Bagekursus HVOR: CPH Cooking Class, Herluf Trolles Gade 9,1., 1052 København K HVORNÅR: kl. 12-16.30 PRIS: 1.175 kr.

SØNDAG:

Åbningsfest hos Copenhagen Surf School

I sidste uge var jeg – igen sammen med Louise Bro – til prøvetime i SUP – Stand Up Paddle. Jeg blev så hooked på det, at jeg nu seriøst overvejer at investere i et SUP-bræt og en våddragt, så jeg kan komme ud og padle rundt i Øresund.

Denne søndag er der åbningsfest hos Copenhagen Surf School, som havde inviteret os til at teste SUP. Men de kan mange andre ting end at SUP’e.

Prøv Windsurfing eller Stand Up Paddling gratis i 30 min, snup en pølse fra grillen, nyd en kold øl i solen eller bare hæng ud i solen og nyd de fede sommer surfvibes i Amager Strandpark.

Vejret bliver fantastisk, så tag dit badetøj og hang loose humør under armen og vær med til en legendarisk aften.

17.30 til 20.00 – Prøv Windsurfing eller SUP gratis i 30 min (aktivitet afhænger af vinden)
19.00 til 22.00 – Hotdogs fra grillen, kolde øl, vand og drinks fra surfbaren
17.30 til 22.00 – MASSER af surfvibes og stemning ala Hawaii

HVAD: Åbningsfest hos Copenhagen Surf Club HVOR: Amager Strand, Jollevej 8 HVORNÅR: kl. 17.30-20.00 PRIS: Gratis

MANDAG:

I dag skal du nyde alt, hvad du kan. Hele dagen.

En lille note…

Der er faktisk ikke mere at sige, end at livet går op og ned, som Helmig siger, men på en eller anden måde bliver det hele lidt nemmere, når man slipper bekymringerne og springer ud i det. Glem, at flybilletten måske koster lidt mere, end du havde regnet med. Køb den bedste ost, som du elsker allermest, selvom det også er den dyreste. Sig nu for pokker til ham, at han er en snack, og at du hele tiden tænker på at kysse ham. Læs bogen, som har ligget på dit natbord i et halv år, uden at du har haft tid til at læse den. NYD, når du gør noget, som plejer at give dig dårlig samvittighed: Det er tilladt at drikke et ekstra glas vin, spise lidt mere slik, end du havde regnet med og sove en time længere om morgenen, mens solen skinner ind ad vinduet. Nyd det nu.

/Louise T.