Weekend i København by LoveCopenhagen #27

0
150
Mine søde medskribenter på LoveCopenhagen er alle smuttet til Roskilde, så derfor passer jeg på byen – hvilket jeg gør med stor glæde. Selvom jeg nu ellers MEGET gerne ville have været med, så passede det ikke lige med, at jeg lige er kommet hjem fra 3 ugers roadtrip i Californien med arbejde, økonomi osv. Men jeg trøster mig med, at der sker en masse spændende ting i København denne weekend – læs med her:

TORSDAG: Hot Pot Republic x Lidkoeb Summer Pop-up

Vi elsker når Hot Pot Republic laver pop ups, og denne gang er det i samarbejde med Lidkoeb, som laver de lækreste drinks. Yipee!
Kender du ikke konceptet Hot Pot, så er det der, hvor der står en gryde midt på bordet, hvor du selv kan blande ingredienserne til din mad lige ved bordet. Det er en hyggelig og social måde at spise mad på, og sammen med lækre drinks er det en opskrift på succes, ville jeg mene.
HVAD: Hot Pot Republic x Lidkoeb Summer Pop-up HVOR: Vesterbrogade 72B, 1620 Copenhagen HVORNÅR: 17.30 – 22.00

IN ENGLISH: Hot Pot Republic Copenhagen joins forces with one of our favorite cocktailbars, Lidkoeb, tonight, and it sounds amazing. Hot Pot is social dining and combined with delicious cocktails, it sounds like a recipe for success!

FREDAG: Carlsberg Fridays

Temperaturen siger lige nu 26 grader imorgen, og det skal nydes til Københavns hyggeligste fredagsbar!
Carlsberg afholder fredagsbar den første fredag i måneden hele sommeren, hvor den gamle Bryggergård forvandles til én stor fredagslounge. Her er der kolde øl, grill i gården og sommerrytmer fra DJ’en.

Tag evt. efterfølgende i Tivoli til fredagskoncert, hvor Skinz, Faustix og City Bois giver den gas fra 22 – 00. Læs mere her

HVAD: Carlsberg Fridays HVOR: Gamle Carlsberg Vej 11, 1799 København V HVORNÅR: Den første fredag om måneden fra d. 1. juni til d. 7. september PRIS: Gratis entré

IN ENGLISH: Carlsberg Fridays is happening the first friday every month of the summer, and the yard is transformed to a lounge, where there is cold beers (of course!), bbq and summer rythms from the DJ. See you!

LØRDAG: Banana Club – Sunset sessions

Forestil dig at du står på en ø med bare tæer i sandet, omgivet af palmer og drikker en drink, mens du danser til skønne sommerrytmer.
Banana Club på Docken foregår lige ved vandet og med den temperatur, som de lover i weekenden, kan man sagtens drømme sig til ovenstående.

Lineup består af:
Alexandra Ward – Glen C GeistOnsBergLOHMANNUmloudDe WittigJever & Murray

HVAD: Banana Club – Sunset sessions HVOR: Docken, Færgehavnsvej 35, 2100 København HVORNÅR: kl. 12.00 – 00

IN ENGLISH: Saturday is Banana Club time! The location is Docken, and it is easy to imagine, that you are at a paradise island with bare feet in the sand and palms everywhere.

SØNDAG: Copenhagen Jazz Festival

Fra den 6. juli til 15. juli er der Copenhagen Jazz Festival i byens gader – du har måske stødt på flere arrangementer rundt omkring, og søndag er en perfekt dag til at nyde jazz hele dagen. Festivallen foregår hvert år, og har faktisk eksisteret siden 1979, og er en af Europas mest velrenommerede jazzfestivaller. Så er du vild med musik og jazz, eller gerne vil opleve det, så er dette en perfekt mulighed. Se programmet her.

HVAD: Copenhagen Jazz Festival HVOR: Forskellige steder i København HVORNÅR: 6. – 15- juli

IN ENGLISH: Copenhagen Jazz Festival is back again this year, and there are many events around the city that you can join. It’s a perfect way to spend your sunday – see the programme here.


Personlig note

Selvom jeg ærger mig over ikke at danse, feste og have det sjovt med mine skønne LoveCopenhagen-kollegaer, så glæder jeg mig over, at jeg nok har sat kryds ved ca. 12 punkter på min bucketlist de sidste 3 uger i Californien. Vi kørte over 3000 miles, hvilket er ca. 4.800 km, så man må sige, at vi fik set et godt stykke af vestkysten. Selvom vi har haft verdens fedeste tur, og det nok er sådan en tur, man aldrig nogensinde glemmer, så var det nu alligevel dejligt at sætte fødderne på dansk jord. For vi blev om noget mindet om på vores rejse, at vi virkelig er heldige her i Danmark.

Mange vi mødte på vores roadtrip undrede sig over, hvordan vi kunne have råd til sådan en tur, nu når vi lige var blevet færdige med vores studie og havde studeret i 5 år – “Don’t you have a huge studentloan?” Til det måtte vi så svare, at nej i Danmark får vi faktisk penge, når vi studerer, hvilket var en stor overraskelse for vores nye amerikanske bekendtskaber, og jo mere vi fortalte om Danmark, jo mere heldige indså vi, at vi var.

Selvom vores lille land selvfølgelig ikke er fejlfrit, og vi har vores problemer at håndtere, så er vi altså rigtig heldige. Og det var dejligt at blive mindet om det.

Ha’ en rigtig god weekend.

/Nathalie

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here