Weekend i København by LoveCopenhagen #29

0
284
Hvad skal du lave i weekenden? Ved du det ikke endnu, og mangler du lidt god inspiration, så er du kommet til det rette sted! Her guider jeg dig nemlig til din weekend i Købehavn, og den starter allerede i dag. Hvad siger du til sommer festival, øltour, happy hour på Aperol Spritz og film på plænen i Tivoli? Læs mere her:

Af Nathalie Meinhardt

TORSDAG – Sommer Festival på Stereo Bar

Savner du festivalfølelsen (det er vi i øvrigt flere her på LoveCopenhagen, der gør – du er ikke alene!), så synes vi, at du skal sparke weekenden igang i aften på Stereo Bar på Vestergade. De afholder nemlig deres egen lille sommer festival, hvor du kan deltage i ølbowling, minigolf og ølbong blandt andet.

Du kan også danse til DJ, drikke af buckets og så er der fri bar med vodka/juice fra 22-23! Dét er da en torsdag, der vil noget – og i bedste festival stil!

HVAD: Sommer festival på Stereo Bar HVOR: Vestergade 3, 1456 KBH HVORNÅR: Torsdag kl. 20

IN ENGLISH: If you are missing the festival feeling, don’t worry! Stereo Bar, which is located at Vestergade, are inviting you to their summer festival. There will be many fun games and free bar from 22-23, where you can go crazy in vodka/juice!

FREDAG – Sommerferievandring i Carlsberg Byen

Mangler du noget hyggeligt at lave efter arbejde? Og skal det involvere historie og øl? Så læs med her.

Carlsberg byen inviterer til sommerferievandring fredag kl. 17, hvor du får indblik i den moderne byudvikling og historien om familien Jacobsen. Det er et perfekt udgangspunkt for en god date eller et hyggeligt arrangement med vennerne.

HVAD: Sommerferievandring i Carlsberg byen HVOR: Tapperitorvet, 1799  KBH V HVORNÅR: Fredag kl. 17-18.45 PRIS: 130 kr
Find billetter her.

IN ENGLISH: Carlsberg is inviting you to a tour around Carlsberg Byen, where you can learn all about the history and also the exiting history about the Jacobsen family. 

LØRDAG – Porchetta & Aperol Spritz

Kom hen på Halmtorvet på lørdag, hvor Public – the Italien Social Dining Bar inviterer til porchetta sandwiches og aperol spritz! Umiddelbart en spøjs kombination, men jeg er ikke skræmt. Jeg er sikker på, at det er lækkert. Og så kører de Happy Hour fra kl. 11-17, hvor du kan få 2x Aperol for 100 kr. Dét lyder som en lørdag, jeg kan være med på.

Ses vi?

HVAD: Porchetta & Aperol Spritz HVOR: Halmtorvet 36, 1700 KBH HVORNÅR: Lørdag kl. 11-17

IN ENGLISH: Come by Halmtorvet and eat porchetta sandwiches and Aperol Spritz drinks! Oh, and they have Happy Hour from 11-17, where you can buy 2 Aperols for 100 DKK – yes!!

SØNDAG – Film på plænen

Den perfekte søndag må være en god film sammen med en, du har kær. Og heldigvis er der de perfekte omgivelser til det inde i Tivoli, hvor selvsamme nemlig inviterer på Film på Plænen i samarbejde med CPH PIX.

Hver søndag er der en ny film og nu på søndag står den på MAMMA MIA! HERE WE GO AGAIN. Så er du en af dem, der ikke har været på ferie endnu, eller ikke skal på ferie i udlandet, så kan du drømme dig til de græske, smukke øer med denne film.

Jeg synes, at det lyder vanvittig hyggeligt – og selvom vejret ikke ser for godt ud pt. i weekenden, så ser det stadig ud til, at det holder tørt og 22 grader.

HVAD: Film på plænen HVOR: Tivoli, Vesterbrogade 3, 1630 KBH HVORNÅR: Søndag kl. 20.00-22.00

IN ENGLISH: Tivoli is inviting you to movienight this sunday, and the movie of the day is MAMMA MIA! HERE WE GO AGAIN. It starts at 20.00, and it’s the perfect way to spend a sunday evening, if you ask me! 

God weekend!

/ Nathalie