Weekend i København by LoveCopenhagen #30

0
163
Corona Session
Solen skinner, det er sommer på sit højeste, og byen er fyldt med festglade turister. Jo jo, der er da også et par københavnere tilbage i gaderne, og vi skal nok sørge for at holde turisterne i hånden, så de forstår, hvordan en københavnerweekend kan være, når den er allersjovest! Følg med her!

 

Af Louise Taarnhøj

 

TORSDAG

Nyhavns Champagnebodega

BINGO BANKO Champagne 

Champagne er ikke for bodega-tøser. Tænkte vi, før vi opdagede, at det er det, hvis man besøger Nyhavns Champagnebodega på Lille Strandstræde. I Champagnekælderen lærte vi at drikke champagne minimum en gang om ugen, og i søsterbaren lærer vi at spille bingo. Eller banko.

Denne torsdag er der begge dele; bingo og banko. Og masser af champagne.

Jeg skal være ærlig og sige, at jeg aldrig har deltaget, men det gode rygte er nået hele vejen til Vesterbro, hvor folk roser konceptet med vilde superlativer.

Billetten koster 275 kr. og indeholder tre glas forskellige champagner, og tre plader.  Og du kan selvfølgelig købe flere plader og mere champagne.

Ses vi?

HVAD: Bingo Banko Champagne HVOR: Nyhavns Champagnebodega, Lille Strandstræde 10, 1254 KBH K HVORNÅR: Kl. 18.30-21.30 PRIS: 275 kr. inkl. tre glas champagne

In English: If you like champagne, and if you like to have fun while drinking it, you should stop by the new champagne bar, Nyhavns Champagnebodega, where you can participate in a game of Bingo and have the chance to win even more champagne. At 6.30pm.

FREDAG

Corona Session

Corona Sunset Session #1

Der er mange ‘sessions’-arrangementer i byen efterhånden. Seneste skud på stammen er den mexikanske øl, Corona, der står bag hele tre sessions denne sommer, alle sammen på Reffen. Arrangementerne har fokus på de bedste solnedgangs-steder i byen og følges med et hashtag på Instagram, #CPHSunsetSpots.

Det første arrangement løber af stablen denne fredag, hvor du kan opleve blandt andre Kwamie Liv, Mads Axelsen og Erica de Casier – al imens du læsker dig i kolde Coronaer og solens sidste stråler. Det lyder da meget lækkert?

Mads Axelsen (DJ set) kl. 16:00-19:45 Radiovært og musikelsker, der spiller op dans og dejlighed.

Erika de Casier (Live) kl. 19:45-20:30 Drømmende R’n’B, der trækker tråde tilbage til 90’erne og 00’ernes R’n’B- og rap-scene.

Kwamie Liv + Jeuru (DJ set) kl. 20:30-22:00 Good Vibes R’n’B med et mix af hip hop og pop tracks.

HVAD: Corona Sunset Session #1 HVOR: Reffen HVORNÅR: Kl. 16-22 PRIS: Gratis

In English: That moment when the last sun rays begin to fade into the Copenhagen horizon, when the music begins to kick in and the drinks to flow, that’s the magic hour at Corona Sunset Sessions.  In collaboration with Soundvenue, the Mexican beer brand will celebrate the sunset with ice-cold Coronas and sizzling summer vibes. Feel the heat spread through your veins as a line-up of musical rising stars ignite the party with sun-drenched beats. Come to wrap up the day and start off the night with the rest of the city’s music lovers.
Mads Axelsen @ 16:00-19:45 Radio host and music lover plays funky dance beats.
Erika de Casier @ 19:45-20:30 Dreamy R’n’B that draws references from 90s and 00s rap- and R’n’B scene.
Kwamie Liv + Jeuru (dj set) @ 20:30-22.00 Good Vibes R’n’B and a mix of hip hop and pop tracks.

LØRDAG

BØLGEN JULY

Bølgen er tilbage! I begyndelsen af sommeren var Bølgen ved Marriott Hotel ved Kalvebod Brygge fyldt med dansende glade mennesker. Og den er ved at tiltrække de samme glade mennesker igen – og måske dig? Det hele startes af Iluminado Briseño fra Chile, fulgt op af Kipp (IG60) & ført til næste niveau af Buda (LuLu Rouge). Forvent ren friluftsglæde! Og i tilfælde af, at du ikke allerede vidste det, serverer de altid økologisk vin og drikkevarer til super venlige priser.

HVAD: Bølgen 27.07 HVOR: Bølgen ved Marriott Hotel HVORNÅR: Kl. 14-21 PRIS: Gratis

In English: The Wave is back! In the beginning of the summer, Bølgen by the Marriott Hotel at Kalvebod Brygge was filled with dancing happy people. And it’s about to attract the same happy dancing people again – and maybe you? This event will be started up by Iluminado Briseño from Chile, followed up by Kipp (IG60) & taken to the next level by Buda (LuLu Rouge). Expect Pure Open Air Pleasure. And in case you did not already know – they always serve organic wine & beverages at Super Friendly Prices.

SØNDAG

Grøn i Valby

Det er mange år siden, jeg har været til Grøn Koncert, som i år er blevet forkert til Grøn for at spare på tryksværten. Eller noget.

I torsdag var jeg af sted, og jeg fik mig noget af en overraskelse. Da mit hold gik mod Scarlet Pleasure, fulgte jeg modvilligt med. Jeg har en ting med Scarlet Pleasure, og det er ikke en god ting. Faktisk har de været min yndlings-aversion i flere år. Jeg bryder mig ganske simpelt ikke om dem, og jeg holder mig ikke tilbage med at fortælle om det.

INDTIL I TORSDAGS. Hvor jeg så dem live for første gang. Til at starte med var det med korslagte arme, og jeg brugte også tiden til at slå et smut forbi toiletvognene. Men så… skete der noget.. Det var som om, musikken invaderede min krop, satte sig i arme, ben og hofte, fik mine hænder til at klappe, og mine læber til at smile. Eller også var det simpelthen bare en virkelig god performance af nogle dygtige musikere og sangere, der fik mig til at hæve armene over hovedet og synge med på ‘Om et lejrbål’.

Jeg er ikke bange for at indrømme, når jeg tager fejl, og det har jeg gjort med Scarlet, som jeg kalder dem nu. For nu er de MIT band, deres musik er på alle mine spillelister, og jeg treater nu hver dag mine kolleger til at høre deres musik. Tænk sig, jeg er blevet en fan girl. Vildt.

Scarlet Pleasure spiller til Grøn denne søndag i Valbyparken. Der er også Dizzy Mizz Lizzy, som ligger lige over Scarlet på min yndlings-hitliste (beklager, drenge, dér er I sgu en tand for polerede til mig).

Jeg vil stærkt anbefale dig at tage til Grøn – ikke kun på grund af musikken, solskinsvejret, de grønne øl, popcorn og vennerne, som du deler strandtæppe med. Også fordi overskuddet går til Muskelsvindsfonden. Køb din billet på www.groenkoncert.dk

HVAD: Grøn 2019 HVOR: Valbyparken HVORNÅR: 13-21-30 PRIS: 300 kr.

In English: Grøn is Northern Europe’s largest concert tour! In 2019 it is the 37th time they tour around Denmark with some of the biggest Danish bands at the moment. Tickets are 300 kr., and it takes places at Valbyparken from 1pm – 9.30 pm.

Nyd weekenden, mennesker!
Kærlig hilsen
Louise t.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here