fredag, august 12, 2022
HomeDet sker i KBHWeekend i KBHWeekend i København by LoveCopenhagen #31

Weekend i København by LoveCopenhagen #31

Hedebølgen fortsætter, og jeg har aldrig købt så mange sommerkjoler og sommertøj, som jeg har gjort i år. Og selvom nætterne er varme, solen brænder og min cykeltur på arbejde er ren overlevelse, så synes jeg faktisk, at det er ret hyggeligt. Byen summer af sydlandsk stemning, glade mennesker og masser af liv døgnet rundt. Jeg er vild med det! Læs med her og bliv inspireret til din weekend i Costa del Copenhagen:

FREDAG

Up Sessions on the Rooftop

Det er fredag, det bliver varmt, og det eneste jeg har lyst til er at være et sted, hvor der er brise, alkohol og udsigt. Har du det på samme måde, så synes jeg, at du skal tage hen på toppen af Hotel Danmark, hvor THE ROOFTOP holder Up Sessions event med lige netop det.

Her er der et 360 graders udsigt ud over smukke København, god musik, kolde drinks og glade mennesker. Bliver du her hele aftenen, kan du også se fyrværkeriet over Tivoli! Der er bare et eller andet helt magisk over fyrværkeri. Man bliver nærmest som et lille barn igen, der bare står og måber. Perfekt fredag.

Hvad: Up Sessions on the Rooftop Hvor: Vester Voldgade 89, 1552 København V Hvornår: 16.00-21.00

IN ENGLISH: Experience a 360 degree view of our beautiful city on top of Hotel Danmark where THE ROOFTOP is hosting Up Sessions with music, cold drinks and great atmosphere. 

LØRDAG

Stella Polaris i Frederiksberg Have

Det er endelig tid, at et af de største udendørs chill-out events i verden kommer til Frederiksberg, og jeg glæder mig! Det ser ud til at vejret bliver helt perfekt – jeg ved ikke, hvorfor jeg overhovedet tjekker, når vi har haft hedebølge i en måneds tid nu. Dog ser det ud til at blive til at holde ud med 26 grader.

Eventet er gratis, og jeg er vild med, at der bare er fokus på musikken og afslapning i smukke omgivelser. Jeg håber, at vi ses!

Hvad: Stella Polaris Hvor: Frederiksberg Runddel, 2000 FrederiksberHvornår: 12.00-21.00

IN ENGLISH: On saturday it is time for the worlds biggest chill-out festival in Frederiksberg Gardens, and I can’t wait. I just love this event, because it’s all about good vibes, good music and chill in beautiful surroundings. 

SØNDAG

Søndagskoncert på Nemoland

Jeg elsker Christianias søndagskoncerter, og på søndag kommer rapperen Marwan og Lucy Love og giver den gas på Fristaden. Så hvis du også elsker stemningen her, så er det den perfekte måde at slutte ugen af på. Og så er både Marwan og Lucy Love rimelig badass!

Hvad: Marwan og Lucy Love koncert Hvor: Christiania, 1440 Christiania Hvornår: 18.00-22.00

IN ENGLISH: Wrap up the week at Nemoland in Christiania with free concerts by Marwan and Lucy Love. It’s the perfect way to end the week.


Personlig note:

Livet handler om både op og nedture.
Vi ved, at nedture kommer, og vi forsøger at forberede os så godt som muligt på dem.

En vigtig lektie i at håndtere nedture er at finde tryghed. Ikke i venner, familiemedlemmer eller mænd – men i den person, som du helt sikkert ved, at du skal tilbringe resten af dit liv med; dig selv. Og man skal passe på med at give andre mennesker en magt, der gør, at de kan vælte dig fuldstændigt.

Så husk og brug tid med dig selv, gør ting der gør dig glad og forkæl dig selv. Du fortjener det helt sikkert 😉

/Nathalie

 

 

 

Love Copenhagen
Love Copenhagenhttp://www.lovecopenhagen.com
Nathalie Meinhardt, 31 år og arbejder som Digital Marketing Manager. Er jysk helt ind til benet men er faldet fuldstændigt pladask for København. Madglad, festglad, menneskeglad, nysgerrig, elsker kram og griner meget højt.
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev - fyldt med lækre sager og inspiration til alt det, der sker i København.

Mest læste