Weekend i København by LoveCopenhagen #38

0
265
Vi er klar igen med en guide til din weekend i København! Og lige nu ser det ud til, at vejret er med os denne weekend, hvilket er ekstremt tiltrængt efter rigtig meget regn de sidste par dage. København er dog smuk i alt slags vejr, og uanset hvad så skuffer byen dig aldrig. Læs weekendens anbefalinger her:
Af  Nathalie Meinhardt

TORSDAG – Bro’ Bar filmaften: American Psycho

Din weekend i København starter i dag! I aften kickstarter Bro’bar deres officielle filmklub med en klassiker af de helt store: American Psycho. Det lyder som en skøn aften og god måde at sparke weekenden så småt igang på – og så kan du medbringe dine egne snacks, og det er muligt at købe billige drikkevarer i baren som fx sodavand til en 10’er og øl til 15 kr.

HVAD: Bro’ Bar filmaften: American Psycho HVOR: Borgmestervangen 5-27, 2200 København HVORNÅR: Kl. 20-23 PRIS: Gratis

In English: Tonight you can come by Bro’bar for their weekly filmnight – it all starts with the iconic movie: American Psycho. And you can bring your own snacks and buy cheap drinks from the bar – win!

FREDAG – Bar & Bølger

Det er fredag og ifølge min vejrapp regner det ikke, så det skal virkelig fejres! Det bedste sted jeg kan komme i tanke om må være Broens Gadekøkken, fordi der er Happy Hour tilbud på 2x Broens Spritzer for.. 50 KR! Dét bliver næsten ikke billigere i København!

Og hvis du ikke har planer om at drikke dig mæt i Spritzer, så er der også rig mulighed for at finde noget mad i det store udvalg af street food. SÅ er det fredag!

HVAD: Bar & Bølger HVOR: Strandgade 95, 1401 København HVORNÅR: Kl. 16-18

In English: Broens Street Kitchen is the place to be this friday! They kick of the weekend with a Happy Hour offer – 2 x Spritzer for 50 DKK! It doesn’t get much cheaper in Copenhagen. And there is plenty of food from the food trucks as well. 

LØRDAG – World Cleanup day – fra kajak

Kender du en, der har en kajak? Så tag med til World Cleanup day på lørdag, hvor Københavns kanaler bliver ryddet op. Der ligger meget plast og affald, og det er trist og se på – og nu kan du være med til at gøre en stor forskel for din by.

HVAD: World Cleanup day HVOR: Kanonbådsvej 6 KSI Kajakklub, Christianshavn HVORNÅR: 13-16 PRIS: Medbring egen kajak eller book her 

In English: It’s world cleanup day and if you know someone with a kayak, then you can help! The focus is the canals of Copenhagen – there’s a lot of trash and you can really come and make a difference!

SØNDAG – Loppemarked på Bryggen

Søndag = loppemarked!
Og vejret ser virkelig ud til at arte sig indtil videre, og i min optik er der ikke meget bedre end at gå en lang tur i min by med en kop kaffe og gøre gode kup. Og med 150 stande på Københavns største udendørsloppemarked på Islands Brygge, så er der rig mulighed for at få et par gemte og glemte perler med hjem og give dem et nyt liv.

HVAD: Loppemarked på Bryggen HVOR: Islands Brygge 18, 2300  HVORNÅR: Kl. 10-16 PRIS: Gratis adgang

In English: Flea Market is for me the best thing to do on a sunday. I love to stroll around with a coffee in my hand and maybe give some old things a new life at my home. 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here