Weekend i København by LoveCopenhagen #48

0
287
Weekenden nærmer sig, og selvom jeg er på kærestetur til smukke Gdansk, så skal I ikke snydes for weekendens anbefalinger i København. Oplev kultur, god mad med rabat, lækker champagne og skøjt julen ind – god weekend:

 

Af Nathalie Meinhardt

 

TORSDAG – Slow. En aften om graven

Begiv dig ud i mørke København i eftermiddag og få et spændende indblik i døden og håndteringen af legemet. I eftermiddag og aften venter et spændende program i det smukke Glyptotek, og du oplever også særudstillingen “Vejen til Palmyra”.

HVAD: Slow. En aften om graven HVOR: Dantes Plads 7, 1556 Kbh HVORNÅR: kl. 16-21.00

IN ENGLISH: Get up from your warm sofa and go to Glyptoteket this afternoon and evening. The focus is on death and the body – and a lot of other exiting exhibits. 

 

FREDAG – Black Friday i Boltens

Black Friday.
Jeg bliver allerede lidt træt. Altså, det er jo en genial måde at ordne sine julegaver til gode priser på, men jeg er også spændt på, hvor længe denne forbrugs-kultur kan fortsætte, når man ser på de stærke tendenser inden for bæredygtighed, der pryder samfundet i dag.

Men vi kan ikke komme udenom det, Black Friday is happening, og har du brug for en pause fra ræset, så står Boltens Food Court med åbne arme – og der er masser af rabat på både mad og drikkevarer.

HVAD: Black Friday i Boltens HVOR:  Gothersgade 8D, 1123 Kbh  HVORNÅR: Kl. 11.00 – 00.00

IN ENGLISH: Black Friday is happening people! And if you need a break, you can go to Boltens Food Court at Gothersgade, where they have a discount on both food and drinks. A great way to relax after a long shopping-day.

 

LØRDAG – Champagnesmagning

Okay okay. Det er lørdag. Dig og vennerne mangler et hyggeligt sted at starte aftenen. Hvad gør I? I tager selvfølgelig på en af LoveCopenhagen’s yndlingssteder – Champagnekælderen, lige ved søerne.

Det bliver sjovt, lærerigt og uformelt, og Champagnekælderen har de perfekte omgivelser til en hyggelig aften. Og så er personalet sindssygt passionerede. For 398 kr kommer I til at smage på 7 forskellige, lækre champagner.

Så er lørdagen igang!

HVAD: Champagnesmagning HVOR: Nørre Søgade 21, 1370 Kbh HVORNÅR: Kl. 19-22 PRIS: 398 kr for 7 forskellige champagner

IN ENGLISH: Go to one of our favorite places this saturday – Champagnekælderen, by the Lakes. You can try 7 different variants of champagne for only 398 DKK. A perfect way to start the evening with good friends.

SØNDAG – Adventshygge på Broens Skøjtebane

Broens første skøjtebane bliver indviet på fredag, og søndag på 1. advent er der masser af julehygge. Her vil være kreativt juleværksted, en julemand der fyrer den af på skøjtebanen samt juletræstænding med Broens julekor, der synger julen ind. Så er der vist ikke flere undskyldninger for ikke at komme i julestemning!

Og så er jeg vild med, at der er kommet en ny skøjtebane i København. Jeg synes altid, at der var fyldt for meget op på Frederiksberg Runddel, så jeg ser frem til at skøjte rundt her.

HVAD: Grand opening af Broens Skøjtebane HVOR: Strandgade 95, 1401 Kbh HVORNÅR: Kl. 12-17 PRIS: 50 kr for skøjter i en time

IN ENGLISH:  There is a new skating range in town and it is located by Broens Gadekøkken between Nyhavn and Christianshavn. The grand opening is on friday and this sunday there is a lot of christmas “hygge”. Rent skates for only 50 DKK for an hour – see you?

Ha’ en fantastisk dejlig weekend!

// Nathalie

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here