Weekend i København by LoveCopenhagen #50

0
247
Vi er halvvejs i julemåneden, og København bugner af julearrangementer. Det er faktisk næsten umuligt at finde et arrangement, der ikke har en relation til julen. Men jeg omfavner det – det er jo kun en måned, og det er faktisk rigtig hyggeligt. Mangler du inspiration til din weekend i København? Læs med her:

 

Af Nathalie Meinhardt

Torsdag – Røde Kors Lagersalg

I dag kan du tage forbi Blegdamsvej, da der er stort Røde Kors lagersalg fra kl. 14. Jeg har aldrig selv besøgt det, men jeg har hørt en masse godt om arrangementet, hvor kendte tøjdesignere har doneret et stort udvalg af lækre sager. Find fx lækkert tøj fra mærker som Ganni, Day, Ferm Living, Wheat, Samsøe & Samsøe samt en masse andet.

I forhold til at vi bliver mere og mere opmærksomme omkring forbrug, så kunne dette være en super måde at finde en julegave til din forbrugsbevidste veninde eller ven.

HVAD: Røde Kors Lagersalg HVOR: Blegdamsvej 27, 2100 København Ø HVORNÅR: Torsdag kl. 14-18 PRIS: indgang 50 kr

 

Fredag – Luciaoptog i Kajak

Nu har jeg gerne ville opleve dette de sidste tre år, men af en eller anden grund har jeg aldrig været hjemme i København, når dette arrangement er løbet af stablen. Men i år skal det være! Det skulle være afsindigt smukt med alle kajakkerne med de smukke lys. Og så kommer flere tusinde og kigger med langs ruten omkring Christianshavn og Nyhavn.

HVAD: Luciaoptog i kajak HVOR: Kajakhotellet, Kalvebod Brygge 7, 1560 Kbh HVORNÅR: Fredag 16.30-19.30

 

Lørdag – ØsterGRO Julemarked

Jeg er all in på julemarkeder i år. Du kan bl.a. også læse min guide til julemarkeder i København, hvor dette julemarked selvfølgelig også er på. For på lørdag kan du nemlig komme til et super hyggeligt julemarked, hvor vækstsæsonen bliver sluttet med manér.

For ØsterGRO har nemlig kæmpet en stædig kamp om ikke at lukke, og det har båret frugt, og derfor bliver det ekstra festligt. Forsyn dig i disse to dage med gode, lokale, økologiske lækkerier, som er lavet fra bunden eller høstet direkte fra jordbunden.

HVAD: ØsterGRO Julemarked HVOR: Prags Boulevard 43, KBH S HVORNÅR: 14. dec. kl. 11.00 – 15. dec. kl. 16.00

 

Søndag – Nøddeknækkeren

Det er endelig jul, og det betyder, at man kan opleve én af de helt store juleklassikere, Nøddeknækkeren, på den ikoniske gamle scene i Det Kongelige Teater.

Som en af ballethistoriens mest elskede værker, så er denne forestilling for hele familien – og til alle os, der elsker jul. Jeg vil helt sikkert tage mig tid til at opleve det. Vil du?

HVAD: Nøddeknækkeren HVOR: Det Kongelige Teater, Gamle Scene, Kongens Nytorv 9, 1050 Kbh K HVORNÅR: hele dec kl. 13.00

Rigtig god weekend!

/Nathalie

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here