Weekend i København by LoveCopenhagen #51

0
163
Nedtællingen til juleferien er officielt gået i gang, og snart kan du se frem til at ligge på langs med julemad, gaver og familiehygge. Men det er ikke den eneste nedtælling. Søndag rammer vi også vintersolhverv aka årets korteste dag, og det betyder, at det snart går mod lysere tider! Det må da sende julestemningen og weekendhumøret helt i top.

 

Af Louise Bro

 

TORSDAG

Torsdag eftermiddag kan du være med til at støtte de 12.000 udsatte børnefamilier i Danmark, der ikke selv har råd til at holde jul. The Moderne café & brasserie afholder deres årlige juleindsamling til Rødekors Julehjælp. Konceptet er ganske simpelt, du donerer 50 kr. via Mobilepay direkte til Rødekors, og som tak for din donation byder The Moderne på æbleskiver og gløgg på deres hyggelige café & brasserie.

HVAD: Indsamling til Rødekors Julehjælp HVOR: The Moderne Cafe & Brasserie, Sankt Annæ Plads 19, KBH K HVORNÅR: Torsdag kl. 16-18

 

FREDAG

Fredag skal du danse og brænde det sidste energi af, inden juledagene og ikke mindst den lækre julemad fylder lidt ekstra sul på vinterkroppen. Jeg er sikker på, at det bliver umuligt for dig ikke at danse, den står nemlig på rendyrket 90’er nostalgi. Først på Lille Vega hvor Den Gale Pose giver koncert, og hvor Jokeren, Coldhands, Blæs Bukki og Szhirley forhåbentlig er spændt op til lir eller sørger for, at du bliver det.

HVAD: Den Gale Pose på Vega HVOR: Lille Vega, Enghavevej 40, KBH V HVORNÅR: Fredag kl. 19-23 PRIS: 285 kr.

Derefter går turen til Arch, som ifølge dem selv byder indenfor til et godt gammeldags julebal. Her kan du opleve S.O.A.P. med deres og Remees store julehit ”Let Love Be Love”. Sådan en aften må da sætte lidt gang i danseskoene ikke?

HVAD: Julebal med SOAP HVOR: Arch, Nørregade 41, KBH K HVORNÅR: Fredag kl. 22.30-04.00

 

LØRDAG 

Bruger de fleste ikke juledagene på at spise, sove, hygge og se julefilm? Det forestiller jeg mig i hvert fald. Men hvilke film skal man så se? Det er ofte debatteret, fordi alle har forskellige traditioner omkring hvilke film, der er ”must see” i løbet af julen.  Af en eller anden grund har det altid været debatteret, hvorvidt Die Hard er en julefilm. Det forstår jeg ikke, den er i hvert fald på min julefilmsliste. Du kan se den lørdag aften på 1420, som også byder på kolde øl til en særdeles god pris. Så Yippee ka yay motherfucker og god jul!

HVAD: Die Hard screening HVOR: 1420, Griffenfeldtsgade 20, KBH N HVORNÅR: Lørdag kl. 20-midnat

 

SØNDAG

Søndag er ikke kun 4. søndag i Advent, det er også årets korteste dag, og det betyder jo, at vi endelig igen går mod lysere tider. Hurra! Det skal fejres, og du skal også nyde de 7 timer 1 minut og 19 sekunder, hvor solen rent faktisk er fremme. Derfor går turen til Dragør søndag, hvor du kan opleve Danmarks hyggeligste julemarked og med garanti finde på gløgg, julelækkerier eller de sidste par gaver.

HVAD: Jul i Dragør HVOR: Badstuevælen, Dragør HVORNÅR: Søndag kl. 12-17

 

 

George og jeg ønsker dig en skøn jul ❤️

[ot-video][/ot-video]

 

/ Louise Bro

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here