Weekend i København by LoveCopenhagen #52

0
255
Årets sidste weekend! Er der noget, du ikke har nået at gøre? Som du gerne vil efterlade i 2019 – hvor du jo skal lægge nye planer og mål? Uanset om du er til nytårsforsæt eller ej, så kommer her nogle bud på, hvordan du kan tilbringe årets sidste weekend.

 

Af Louise Taarnhøj

TORSDAG

I dag er det anden juledag, og den skal som bekendt enten tilbringes i familiens skød eller på langs på en sofa. Det at slappe af mellem jul og nytår er nemlig yderst vigtigt for din sundhed. Det betyder ikke, at en lang gåtur skal undgås – tværtimod. Det er faktisk lige præcis på den måde, at du skal slappe af.

Når gåturen er overstået, og du har fået luft i ansigtet og i tankerne, kan du sagtens lægge dig på sofaen og med god samvittighed se en julefilm eller en krimi. Det gør dig nemlig godt!

Læs blot her, hvad Videnskab.dk skriver. 

 

FREDAG

Den Nye Stil live i Koncerthuset

En af dette års bedste podcasts var for mig Den Nye Stil på P3 med Pelle Peter Jensen. En veleksekveret og veloplagt fortælling om dansk rap og hip hop gennem tiden helt tilbage fra 80’erne og Rocker By Choice og til i dag med Sivas og Gilli. De mange afsnit er krydret med talrige interviews med en perlerække af de bedste i branchen – og nu forvandles podcasten til et liveshow med optrædender fra nogle af kunstnerne fra programmerne.

Arrangementet er udsolgt, men der lader til at være er par billetter til salg på eventen, så prøv lykken!

HVAD: Den Nye Stil live HVOR: DR Koncerthuset HVORNÅR: Kl. 20 PRIS: 230 kr.

 

LØRDAG

Den Grå Side efterfest

Og nu vi er ved podcasts, der går live på de københavnske scener, så har Den Grå Side været på turné dette år, hvor de har læst op fra forskellige lumre historier fra fortidens pornoblade. Det har de gjort med usandsynlig stor succes – og nu er turen kommet til Bremen Teatret over finalshowet, der går over i efterfest på At Dolores.

Igen er selve showet udsolgt, men du kunne jo samle nogle venner, lytte til podcasten derhjemme og så smutte ind på At Dolores til festen, som har selveste Søren Rasted som vært. Vi tør godt love, at det bliver en uforglemmelig lummer aften!

HVAD: Den Går Side efterfest HVOR: At Dolores HVORNÅR: Kl. 22 PRIS: Fri entré til kl. 32, derefter 100 kr.

 

SØNDAG

Skraldejagt på Assistens Kirkegård

Egentlig vil jeg anbefale dig igen at slappe af denne søndag: Dyrk lidt yoga på stuegulvet – der findes rigtig mange fine undervisninger på youtube, læs en bog (fx denne her) – eller tag på skraldejagt på Assistens Kirkegård.

På det muntre Facebook-event står denne tekst:

Splitte mine skraldeposer – skraldejagt i sigte!

Praktisk
Kom med til skraldejagt søndag d. 29. December fra kl. 11:00 til 13:30. Denne gang ligger skraldeskibet til Assistens Kirkegård. Vi glæder os til endnu en gang at byde velkommen til skraldejagt, og vi ser frem til at samle skraldepiraterne – nye såvel som gamle – igen.

Hvad er en skraldejagt, og hvordan kommer jeg med?
Er du træt af tilværelsen som landkrabbe? Frygt ej! Konceptet er simpelt. Skraldejagt er åbent for alle og kræver blot, at du/i møder op med jeres bedste humør. Vi sørger for udstyr og lidt forplejning.

Programmet kommer til at bestå af to timers sjov jagt på skrald med tilhørende leg og meningsfulde samtaler. Umiddelbart lyder det måske barnligt og abstrakt, men vi garanterer, at man bliver hooked, så snart du får lidt pirat-blod i årene. Undervejs bliver der udvekslet pirathistorier og legender om nogle af de mere sjældne skraldeskatte, vi tidligere har tidligere skraldejagter.

Hvem er det for?
Eventet er velegnet for folk i alle aldre.

Tilmelding
Vi håber du/I vil være med, og vi vil sætte stor pris på, hvis du ville registrere din tilmelding på dette event. Hvis du/i gør det, kan vi nemt sørge for at holde jer opdateret samt have et overblik over, hvor mange der deltager.

 

Og hvis det ikke har fået dig i skraldejagt-humør, så er der formentlig intet, der kan. Og så må du ligge på sofaen, min ven.

HVAD: Skraldejagt HVOR: Assistens Kirkegård HVORNÅR: Kl. 11.00 PRIS: Gratis

Glædelig weekend!

Kærlig hilsen

Louise T

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here