Weekend i København by LoveCopenhagen #8

0
287
Temperaturen stiger og stiger, og nogle gange føles det helt som forår – det er fantastisk! Der er virkelig en helt unik stemning disse dage, hvor folk kommer ud af deres vinterskjul, får noget sol i ansigtet og smiler til mig på min tur rundt om søerne. Og nu er der heller ikke nogen undskyldning for at blive inde, weekenden ser nemlig ud til at fortsætte med det lunere vejr, og det ser endda ud til, at solen titter lidt frem. Se vores guide til din weekend her:

TORSDAG – Lyssafari i Glyptoteket

Det er blevet sidste weekend med smukke lysinstallationer rundt omkring i København, og vi har elsket at se vores smukke by fremhævet i de kolde, mørke aftentimer. Har du ikke nået at opleve Copenhagen Light Festival, så synes jeg, at du skal tage i Glyptoteket iaften og spotte de vilde dyr i husets arkitektur.

Lysinstallationen er skabt af erhvervsskolen NEXT Cph, under vejledning af Tivolis lysmester Jesper Kongshaug, og er helt sikkert en oplevelse i de smukke lokaler.

HVAD: Lyssafari i Glyptoteket HVOR:Ved Glyptoteket, 1575 København V HVORNÅR: kl. 18-21 PRIS: Gratis

IN ENGLISH: The beautiful light installations around Copenhagen are coming to an end, and we have loved to see our beautiful city highlighted in the cold, dark evening hours. If you haven’t experienced Copenhagen Light Festival, then I think you should go to Glyptoteket tonight and spot the wild animals in the house’s architecture.

 

FREDAG – Climate Friday Bar

Der har aldrig været så meget fokus på miljøet, som der er lige nu. I hvert fald ikke min levetid. Og jeg synes, at det er fantastisk, at det virkelig er kommet på dagsordenen, og jeg prøver selv at justere flere småting i min hverdag. Vi skal virkeligt passe på vores verden, og jeg er stolt af, at så mange, unge som ældre, har så stor fokus på det.

Nå, men imorgen skal det selvfølgelig handle om klimaet, til Climate Friday Bar i Folkets Hus, hvor 10 kr af hver drink går til en velgørenhed, som du vælger. Et fantastisk initiativ! Og så kan du forresten få falafel for kun 15 kr!

HVAD: Climate Friday Bar HVOR: Folkets Hus, Stengade 50, 2200 Kbh HVORNÅR: kl. 17-23.59

IN ENGLISH: Come and support the Climate by drinking beers! Sounds good? Then stop by Folkets Hus for Climate Friday Bar, where every 10 kr of a drink goes to a charity that you choose.

 

LØRDAG- UHØRT præsenterer!

Det er den tid på året – og her på LoveCopenhagen ELSKER vi UHØRT!

Jeg var med for første gang for et år siden, og det var en fantastisk oplevelse. Nogle virkelig fede koncertoplevelser fra upcoming kunstnere, som man efterfølgende kan følge i deres succes.

Denne gang er eventet rykket fra Pumpehuset (der har været udsolgt de sidste par år) til RUST, for at have fokus på de mere intime rammer, så derfor er der kun omkring 200 billetter til salg. Så skynd dig at få fat i en og forkæl dine øregange på lørdag.

HVAD: UHØRT præsenterer HVOR: Guldbergsgade 8, 2200 KBH HVORNÅR: kl. 19.30-01 PRIS: 120,-

IN ENGLISH: We love UHØRT, and this saturday we recommend you to do something good for your ears and enjoy an evening at RUST with a lot of upcoming cool bands. 

SØNDAG – Loppemarked i Nørrebrohallen

På søndag byder Nørrebrohallen inden for til et godt køb! Der er nemlig loppemarked, hvor alle stande er udsolgt, så du har rig mulighed for at finde nogle fede ting til din lejlighed eller dig selv.

Jeg elsker i hvert fald loppemarked om søndagen sammen med en god gåtur – det er altså afslapning på højt plan!

Kom til indendørs loppemarked og gør et godt køb!

Nørrebroere har ryddet op i kælderrummene, så nu går det løs igen.
Der er udsolgt af stande, så Multisalen vil bugne af ting og sager.

HVAD: Loppemarked i NørrebrohallenHVOR: Nørrebrogade 208, 2200 Kbh N HVORNÅR: kl. 10-15 PRIS: Gratis entre

IN ENGLISH: It’s sunday which means flea market day! This sunday it’s Nørrebrohallen that’s inviting you in, and I just love to stroll around and look at all the things and maybe find something nice for the apartment.

Rigtig god weekend!

/Nathalie