Weekend i København by LoveCopenagen #26

0
312
Fodbold. Foto: Thomas Serer
Fodbold. Foto: Thomas Serer
Vi står overfor endnu en fodboldweekend, hvor Danmark på lørdag møder Tjekkiet i Baku. Men der sker også andre ting i byen i løbet af weekenden – lige fra livemusik til restaurantbesøg og biografbesøg.

 

Af Louise Taarnhøj

restaurant tolv

TORSDAG: Spis på Vesterbro

Vi skal stadig huske at støtte restauranterne i København, der stadig er underlagt en del restriktioner. I denne artikel kan du læse om nogle af de bedste restauranter på Vesterbro – og husk at booke bord og få en test, hvis ikke du er blevet vaccineret endnu.


 

JUNG foto: Petra Kleis
JUNG foto: Petra Kleis
FREDAG: Jung i Tivoli

Dygtige Jung bragede igennem lydmuren og op ad hitlisterne sidste forår, da de udgav deres debutalbum. Så kom corona og bremsede det kæmpestore gennembrud på de landsdækkende scener desværre – men folket har ikke glemt de nye darlings af den grund. Og derfor kan vi opleve Jung live på adskillige scener denne sommer. Blandt andet i dag på Plænen i Tivoli.

Kom i god tid – det er først-til-mølle, når der uddeles armbånd til de begrænsede pladser foran scenen. Og husk test eller vaccinepas!


 

Fodbold. Foto: Thomas Serer
Fodbold. Foto: Thomas Serer
LØRDAG: EM-kamp: Danmark mod Tjekkiet

Så skal vi til det igen – den store, lykkelige folkefest! Jeg elsker det, og jeg har elsket det, siden jeg var helt lille og tog med min far til nabobyen Vedbæk for at se det daværende landshold træne og få deres autografer (jeg har Brian Laudrups autograf!!!!!!)

Her kan du se en lang liste over steder, der viser kampen – og du skal virkelig komme i god tid, for det er lige nær ved alle københavnere, der gerne vil med til folkefesten. Vi anbefaler at komme senest kl. 14, hvis du vil have plads foran storskærmen – med mindre du har reservation.

Og hvis jeg skal komme med et bud på resultat, så tror jeg, at Danmark vinder i straffesparkskonkurrence. Tjekkiet er dygtige, og vi skal stramme os an. Men når det så er sagt, så skal det hele nok gå 🙂


 

Smagen af Sult

SØNDAG: Biograftur: Smagen af sult

Hvorfor ikke starte dagen med at se en god film? Vi må ikke glemme biograferne, der også har lidt under corona-nedlukningerne – og nu har den længe ventede Smagen af Sult endelig fået premiere. Lige som en række andre film har premieren været forskudt i næsten et år – og selvom anmeldelserne er både i bund og i top, så er det under alle omstændigheder to dygtige skuespillere, nemlig Katrine Greis-Rosenthal og Nikolaj Coster-Waldau, der har hovedrollerne. Og hvis du topper oplevelsen med popcorn og sodavand, kan det ikke gå helt galt.

 

GOD WEEKEND!

/Louise T