Weekend i København by LoveCopenhagen #1

0
182

Vi tager hul på årets allerførste weekend i København, og det bliver ikke kedeligt. Du kan bl.a. se frem til omvisning i Nikolaj Kunsthal, 10 års fødselsdag på Le Petit Vinbar, fællesspisning og pubquiz på Absalon og loppemarked i Kulturhuset Indre By – læs med her.

 

Af Louise Bro

 

TORSDAG

Torsdag kan du komme en tur rundt i udstillingen “CryptoPong” i Nikolaj Kunsthal. “CryptoPong” er en gruppeudstilling, der præsenterer danske og internationale kunstnere, der har det tilfælles, at de på forskellig vis pionerer inden for feltet XR kunst. Omvisningen tager ca. 30 min. og du vil være i selskab med kurator Diana Velasco.

HVAD: Omvisning CryptoPong
HVOR: Nikolaj Kunsthal, Nikolaj Plads 10, KBH K
HVORNÅR: Torsdag kl. 16.30-17.00
PRIS: Gratis efter betalt entre

 

FREDAG

Le Petit Vinbar fylder 10 år fredag og det skal fejres! I løbet af dagen dukker der gode tilbud op, med priser som ved åbningen den 6. januar 2013! Så glem alt om inflation! Du kan bl.a. få Champagne 65 kr. pr. glas og så spiller vinbarens husorkester “Tranquebar” kl. 19:15.

HVAD: 10 år på bagen
HVOR: Le Petit Vinbar, Torvehallerne, KBH K
HVORNÅR: Fredag kl. 12-21

 

LØRDAG

Lørdag slår Absalon dørene op for middag og pubquiz. Aftenen starter, som den næsten altid gør med Fællesspisning efterfulgt af dessert. Derefter står den på pubquiz, hvor spørgsmålene står på alt fra musik, begivenheder, sport, billeder, personligheder og meget mere. Du er på hold til quizzen med dem, du bestiller bord sammen med, og når quizzen er slut, sættes der stemningsmusik til efterfesten.

HVAD: Middag og Pubquiz
HVOR: Folkehuset Absalon
HVORNÅR: Lørdag kl. 17-02

 

SØNDAG

Årets første loppemarked finder du søndag, når Ritas Blå Lopper indtager Kulturhuset i Indre By. Her kan du shoppe masser af loppeguld i de store haller eller bare slappe af og nyde til mad, kaffe og sødt i Kulturhusets café.

HVAD: Rita Blås Lopper
HVOR: Kulturhuset Indre By, Charlotte Ammundsens Plads 3, KBH K
HVORNÅR: Søndag kl. 11-16

Nyd din weekend!
// Louise Bro

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here