Weekend i København by LoveCopenhagen #10

Weekend i København by LoveCopenhagen #10

by 10/03/2021
Solen skinner, restriktionerne lempes fra på mandag af og det er snart weekend. Hvis det ikke giver et smil på læben, så ved jeg da ikke, hvad der skal til. Og der sker skønne ting i vores by denne weekend – morgendans og smukke gåture er bare nogle af de ting, som du skal lave. Læs vores guide til din weekend i København her.

 

Af Nathalie

 

TORSDAG – Fri morgendans på Ofelia Plads

Morgendansen er tilbage! Selvfølgelig med corona-restriktioner så alle er trygge og holder afstand. Men det er en fantastisk måde at starte dagen, og nu når vi ikke får givet den gas på dansegulvet i weekenden, så minder dette da lidt om det. Det er så sjovt!

HVAD: Fri morgendans på Ofelia Plads
HVOR: Ofelia Plads
HVORNÅR: Kl. 9.00-10.00
PRIS: 95 kr køb billetter her

IN ENGLISH: The morning dance is back! Of course with corona restrictions so everyone is safe, but this is so fun and a great way to start the day and weekend!

 

FREDAG – Coronagåtur på Amager Bakke – Copenhill

Gåturene i coronatiden har været en redning for mange, og det er fantastisk at komme ud og få frisk luft, tale med en veninde, have en podcast i ørene og bare komme ud af de vante omgivelser for en gangs skyld. Vi har skrevet om corona-gåture øde steder i København, og vi kan også varmt anbefale Copenhill, som, udover at være en god workout hvis du tager trapperne, er en fantastisk oplevelse med smuk udsigt ud over København. Læs vores guide til coronagåtur på Amager Bakke her.

HVAD: Coronagåtur på Amager Bakke – Copenhill
HVOR: Copenhill
HVORNÅR: Lige når du har lyst

IN ENGLISH: Try a great walk at Copenhill where you get a great exercise if you take the stairs the whole way up and a beautiful view over our city.

LØRDAG – Harry Potter quiz på Nørrebro – digital gårute

Harry Potter er et hit for både børn og voksne, og på Nørrebro kan du lige nu tage på en digital gårute, der tager dig på en 3 km tur gennem det rå og skønne Nørrebro. Her skal du igennem 24 poster med spørgsmål om Harry Potter universet. Perfekt for dig der har børn eller bare synes, at HP er for nice. Sådan gør du:

HVAD: Harry Potter quiz på Nørrebro
HVOR: Nørrebro
HVORNÅR: T.o.m 6. april 2021

IN ENGLISH: Try the digital walking route at Nørrebro about Harry Potter! The quiz will take you around Nørrebro and the route is 3 km long. It’s great for both adults and kids who love the Harry Potter universe.

 

SØNDAG  – Trash walk på Christianshavn

Vores elskede gåture i coronatiden byder på meget positivt for os, men desværre for vores by så er det også lig med endnu mere skrald i gaderne. Det er super ærgerligt, men desværre et faktum. På søndag kan du derfor gøre noget godt for vores by og tage med til trash walk. Der har været flere tiltag forskellige steder i byen, og denne gang er tiltaget kommet til skønne Christianshavn. Turen starter ved Broens Gadekøkken, hvor der vil blive udleveret poser og handsker, og så er det bare om at komme igang.

HVAD: Trash walk på Christianshavn
HVOR: Start: Broens Gadekøkken
HVORNÅR: Kl. 10.00-12.00

IN ENGLISH: The many walks right now are having a great effect on us in lockdown. Unfortunately it has a slight downside – the trash in our streets. Therefore you can help and join the trash walk at Christianshavn this sunday from 10-12. You will start at Broens Gadekøkken where you will get bags and gloves and then the walk starts. A great way to spend the sunday and doing some good for the city.

 

Ha’ en fantastisk weekend.

/ Nathalie

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.