torsdag, august 11, 2022
HomeDet sker i KBHWeekend i KBHWeekend i København by LoveCopenhagen #11

Weekend i København by LoveCopenhagen #11

Fuglene er begyndt at kvidre igen, vintergækker og erantis er også begyndt at titte frem – der er ingen tvivl – foråret er på vej. Aaah det er skønt, og nu kan du endda også se frem til weekend. Det kunne næsten ikke være bedre. Nu mangler planerne bare, og de kommer her – lidt inspiration til din weekend i København.

 

Af Louise Bro

 

TORSDAG

Efter to års Corona-stilhed indtager Copenhagen St. Patrick’s Day Parade atter Rådhuspladsen på den irske nationaldag torsdag d. 17. marts. Du er også inviteret til en festlig og international eftermiddag for hele familien med irsk dans, live folkemusik, irske ulvehunde, Irish Coffee, St. Patrick’s Day cookies, lokal øl, grønt optog og Copenhagen Showband. Som noget nyt i år bliver det et all-outdoor event på Rådhuspladsen med udendørsboder, der erstatter det store aktivitetstelt fra tidligere. Der vil være gratis ansigtsmaling til børnene, og alle iklædt noget grønt kan deltage i paraden, som går gennem gennem Indre By fra kl. 17.

HVAD: Copenhagen St. Patrick’s Day Parade 2022
HVOR: Rådshuspladsen, KBH K
HVORNÅR: Torsdag kl. 13 / Parade kl. 17

FREDAG

Det er forår! Og derfor slår Isoteket igen dørene op for deres to isbarer, der ligger på henholdsvis Bopa Plads på Østerbro og Sortedams Dosseringen ved Søerne på Nørrebro fredag klokken 14.00. Startskuddet for is-sæsonen skal kunne høres, og derfor har Jeppe Villadsen, der er ejer og stifter af Isoteket besluttet, at der skal deles 100 gratis is ud til de første gæster, som kommer i henholdsvis butikken på Østerbro og Nørrebro.

HVAD: Åbning og gratis is på Isoteket
HVOR: Bopa Plads og Sortedams Dosseringen
HVORNÅR: Fredag kl. 14-20

 

LØRDAG

Lørdag er der lidt ekstra godt til ganen, når Lille Meyer rykker deres truck til Nørrebro. Denne gang står den på PORK IT UP! POP-UP hos Mikkeller and Friends. Trucken er fyldt med saftige flæskestegssandwich, lune kanelsnurre, brandvarm kaffe og kakao, mens Mikkeller slukker øltørsten. Øllen fås også i kander, så tag vennerne med under armen!

HVAD: Lille Meyer x Mikkeller
HVOR: Stefansgade 35, KBH N
HVORNÅR: Lørdag kl. 11-20

 

SØNDAG

Søndag er der mulighed for at gøre et godt kup både i K.B. Hallen og hos Banegaarden. Lørdag er også søndag er vil det atter være muligt at gøre en god handel, når der igen er loppemarked i K.B. Hallen. Der vil være 123 stadepladser på gulvet i hallen, så der er rig mulighed for at gå på opdagelse i den ikoniske multiarena. Der er åbent både lørdag og søndag fra 10-16, og entreprisen er 40 kroner. Børn under 12 år har gratis adgang.

Derudover kan du også komme til tøjmarked på Banegaarden og gøre et bæredygtigt kup mens du nyder en kop kaffe eller godt bagværk fra Perron. Det er ganske gratis at kigge gennem standene. Og hvis du selv har noget at sælge, så kan du også booke en stand, grave dybt i gemmerne og give dit tøj en bæredygtig rejse videre mod nye oplevelser.

HVAD: K.B. Hallen – loppemarked
HVOR: K.B. Hallen
HVORNÅR: Lørdag og søndag kl. 10-16

HVAD: BaneGaardens Tøjmarked
HVOR: Banegaarden
HVORNÅR: Søndag kl. 10-16

Love Copenhagen
Love Copenhagenhttp://Lovecopenhagen.com
Louise Bro Pedersen. Creative Planner på et digitalt bureau. Elsker København, men er slet ikke københavner - oprindelig fra smilets by. Danser når alle ser det, griner alt for højt, knuselsker koncerter, festivaler, lækker mad, gode drinks, vand, windsurfing, og min cykel.
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev - fyldt med lækre sager og inspiration til alt det, der sker i København.

Mest læste