torsdag, august 11, 2022
HomeDet sker i KBHWeekend i KBHWeekend i København by LoveCopenhagen #13

Weekend i København by LoveCopenhagen #13

Så er det endelig april! Vi kan ikke hjælpe dig med den perfekte aprilsnar, men du får her mulighed for at skabe dig en genial weekend med fire arrangementer, som er værd at bruge tid på i København denne weekend.

 

Af Louise Taarnhøj

TORSDAG: LÆS

Brug torsdag aften på at fordybe dig en god skønlitterær bog. Sæt minimum en time af, find den bedste roman, du kan finde, sæt dig godt tilrette, måske med en kop te eller et glas vin, åben bogen og læs. Bliv ved med at læse i en time – du skal ind i rytmen, ind i bogens verden, og du skal i gang med handlingen, den skal bide sig fast, så du får lyst til at samle bogen op i morgen igen.

Jeg kan anbefale alle tre romaner af Morten Pape, alle tre romaner af Thomas Korsgaard og Forsvindingsnumre af Amalie Langballe, som er den bedste bog, jeg har læst i nyere tid.

 

FREDAG: SMK Fridays x CPH DOX

Byens bedste fredagsbar er tilbage – denne gang i samarbejde med CPH DOX, der er i fuld sving i byens biografer og fra i dag også online.

Temaeter GIV SLIP, og der vil som sædvanligt være masser af kunst, film, musik, vådt og tørt. Du kan også opleve meditativ lydperformance, sanserum med lyd og lys, LSD-tegninger og art talks. Og selvfølgelig meget mere.

Det er på Statens Museum for Kunst, kl. 16-22. 

Se mere her.

LØRDAG: Paustian lagersalg

Paustian holder lagersalg, hvor du kan spare helt op til 75 % på en lang række designmøbler som fx sofaer, spiseborde, stole, opbevaring og lys.

(PS. Du kan også gøre gode køb hos Klassik lagersalg på Amager, som finder sted fra i dag torsdag og til og med lørdag. Læs mere her.)

Lagersalget foregår hos Paustian på Kattegatvej 38 i Nordhavn både lørdag og søndag fra kl. 9-16.

Se mere her.

SØNDAG: Ritas Blå Lopper

Er du til genbrug – og hvem er efterhånden ikke det – så kan du måske finde din nye yndlingskjole eller -taske, når Ritas Blå Lopper åbner i midterrabatten på Sønder Boulevard. Det populære loppemarked danner en lang slange af lækre vintage- og genbrugssager, og hvis det er, som det plejer, så er det nemt at gøre et godt køb her.

Kl. 11-16 på Sønder Boulevard på Vesterbro.

Se mere her.

 

Love Copenhagen
Love Copenhagen
Louise Taarnhøj. Presserådgiver hos Koalition. Stifter og redaktør. Fluffer og ildkugle. Sørger for, at der er indhold på sitet, som du kan lide. Holder derudover meget af smukke ting - mad, musik, vin. Kan ikke leve uden spændende samtaler med interessante mennesker.
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev - fyldt med lækre sager og inspiration til alt det, der sker i København.

Mest læste