Weekend i København by LoveCopenhagen #13

0
135
weekend i københavn

Vi har endelig ramt sommertid, og det betyder, at dagene er blevet lidt længere og lysere, og det skal udnyttes i weekenden. Du kan bl.a. se frem til latte art konkurrence, fødselsdag hos Villa Kultur, Flids forårsmarked og reparations café hos Absalon – her er din weekend i København.

 

Af Louise Bro

 

TORSDAG

Er du mester i at lave latte art? Så kan du være med, når Coffee Collective holder latte art konkurrence i Carlsberg Byen torsdag aften. Uanset om du er professionel eller hjemme-barista, så kan du vise dine evner og imponere med skummende kunstværker. Hvis du bare vil kigge på, så kan du også sagtens det – og nyde en kop kaffe eller en kold øl.

HVAD: Latte Art Throwdown at Coffee Collective
HVOR: Fadet 8, Carlsberg Byen
HVORNÅR: Torsdag kl. 19-22

 

FREDAG

Fredag holder Villa Kultur 6 års fødselsdag, og du kan være med til at fejre seks skønne år med kulturelt iværksætteri, nyskabende kunst og kreative fællesskaber. De byder på et glas bobler til de først ankomne. Derudover kan du se en særudstilling af villaens egen fotograf Sussie Wejnold, og nyde en jazzkoncert i Orangeriet med Mads Christiansen Duo og musik fra DJ Cha’rain i aftentimerne.

Baren holder åbent med gode priser på naturvin, ligesom det vil være muligt at købe aftensmad fra de fantastiske kokke i Foodoir.

HVAD: Villa Kultur: 6-års fødselsdag
HVOR: Krausevej 3, KBH Ø
HVORNÅR: Fredag kl. 16-23

 

LØRDAG

Lørdag og søndag inviterer Flid til forårsmarked i Nørrebrohallen på Nørrebro, hvor kunstnere, designere og kunsthåndværkere sælger deres bæredygtige design, kunst samt kunsthåndværk. Det kunstneriske omdrejningspunkt for Flids forårsmarked bliver: tekstildesign, keramik, brugskunst, grafik, smykkedesign, kunsthåndværk i træ, collage- samt fotokunst.

HVAD: Flids forårsmarked
HVOR: Nørrebrohallen og Nørrebro Bibliotek
HVORNÅR: Lørdag kl. 11 til søndag kl. 17
ENTRE: 40 kr.

 

SØNDAG

Har du noget, der skal repareres? En lampe, noget legetøj, en computer, eller noget tøj der skal lappes? Så skal du kigge forbi Absalon på søndag, hvor der er Repair Café.

Repair Cafe er et team af frivillige fiksere som elsker at give ting længere levetid. Så før du smider noget ud, så se lige, om ikke det kan repareres med lidt hjælp fra nogle kyndige eksperter. De har værktøjet, så du skal blot selv medbringe reservedele og materialer. Det er gratis at få repareret sine ting og i baren kan du købe frokost, kager, kaffe og kolde drikke.

HVAD: Repair Café i Absalon
HVOR: Søndre Boulevard 73, KBH V
HVORNÅR: Søndag kl. 13

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here