søndag, december 4, 2022
HomeDet sker i KBHWeekend i KBHWeekend i København by LoveCopenhagen #14

Weekend i København by LoveCopenhagen #14

Vi er nu 3 uger inde i den nationale Corona-stuearrest. Det er i blevet april, og knopperne på træerne er fuldstændig forårsklar. Ja, kirsebærtræerne er allerede sprunget ud, men desværre er Kirsebæralléen på Bispebjerg Kirkegård lukket. Der er intet, der er, som det plejer. Bortset lige fra vores guide til din weekend i København – den kan du naturligvis altid regne med.

 

Af Louise Bro

 

TORSDAG

Jeg kan umuligt være den eneste, der trøstespiser i disse dage. Det er jo ikke ligefrem fordi, der er udsigt til, at bikini-sæsonen starter anytime soon. Hvis det her forstætter i mange uger endnu, kan det kan måske endda blive nødvendigt at iføre sig et mundbind bare for at skjule de voksende kinder.

Men det er jo et nødvendigt onde, at vi bliver inde så meget som muligt, så jeg prøver at kompensere for den voksende sult ved at gå byen tyndt. Og heldigvis kan man jo også undervejs finde lækkerier hos bagere og andet godt. Hos Omnikbh kan du torsdag få toast og kaffe to go, som du kan nyde, mens du slentrer gennem Kgs. Have.

HVAD: Torsdags Toast To Go HVOR: Omnikbh, Dronningens Tværgade 52, st. KBH K HVORNÅR: Torsdag kl. 10-17

 

FREDAG

Mens utallige koncert er blevet aflyst, er der til gengæld også blevet livestreamet flere koncerter end nogensinde. Fredag skulle Mads Langer have spillet i KB Hallen, men da det er blevet aflyst, har han i samarbejde med Ekstra Bladet valgt at holde koncerten alligevel. Mads Langer stiller sig nemlig op i en gabende tom KB Hal, og livestreamer sin koncert direkte på ekstrabladet.dk fredag aften.

HVAD: Mads Langer live fra KB Hallen HVOR: Ekstrabladet.dk HVORNÅR: Fredag kl. 20

 

LØRDAG

Det har ikke været en nem uge for kulturen, og bestemt heller ikke for vores kulturminister, der er kommet med nogle mildest talt katastrofale udtalelser. Vi elsker kultur og kunst i alle afskygninger på LoveCopenhagen – det er jo omdrejningspunktet for alt det, vi elsker at skrive om. Derfor er vi glade for, at der er så mange kulturinstitutioner, der kæmper alt hvad de kan for at overleve i denne krise. Både så vi har noget at glæde os over nu, og så vi også har noget at glæde os til på den anden side af denne her krise.

Selvom det ikke hjælper meget på bundlinjen, så streamer Det Kongelige Teater i disse dage udvalgte forestillinger fra deres repertoire. Uanset om du er fast gæst eller novice på Det Kongelige, så kan en forestilling online måske give blod på tanden til at købe billetter til en forestilling, når Det Kongelige Teater igen åbner.

HVAD: Stream forestillinger fra Det Kongelige Teater HVOR: Kglteater.dk

Fotocredit: Rasmus Hjortshoj / DAC

SØNDAG

DAC (Dansk Arkitektur Center) har også fundet nye virtuelle måder at invitere indenfor, selvom de holder lukket i disse uger. Lige nu kan du derfor gå på opdagelse i den anmelderroste Bjarke Ingels udstilling ”Formgiving”, hvor du kan blive klogere på de mere 70 BIG projekter fra hele verden.

HVAD: BIGS virtuelle udstilling på DAC HVOR: Dac.dk

Hvis du gerne vil blive klogere på arkitekturen i Købehavn, så kan du også smække ørebøfferne på og lytte til en af DACs podcasts. Måske mens du går rundt i byen, og får et nyt perspektiv på alt det, du plejer at kigge på. DAC udgiver fire forskellige podcast-formater: Building the future, Byens ånd, Let’s Talk Architecture og MorgenDAC LIVE, så der er masser at kaste sig over.

HVAD: DACs podcasts om Københavns arkitektur HVOR: Dac.dk 

 

Hav en dejlig weekend!

/ Louise Bro

Love Copenhagen
Love Copenhagenhttp://Lovecopenhagen.com
Louise Bro Pedersen. Creative Planner på et digitalt bureau. Elsker København, men er slet ikke københavner - oprindelig fra smilets by. Danser når alle ser det, griner alt for højt, knuselsker koncerter, festivaler, lækker mad, gode drinks, vand, windsurfing, og min cykel.
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev - fyldt med lækre sager og inspiration til alt det, der sker i København.

Mest læste