onsdag, juli 6, 2022
HomeDet sker i KBHWeekend i KBHWeekend i København by LoveCopenhagen #16

Weekend i København by LoveCopenhagen #16

Er det som om, man lige kan klare lidt mere, når ugen kun har fire arbejdsdage? Og når vejret så viser sig fra den gavmilde, varme side, så er der intet øje tørt. Det skal da fejres! Kom med på en weekend med både øl og musik, fødselsdag, litteratur, loppemarked og en tur i Tivoli.

 

Af Louise Taarnhøj

TORSDAG: Syd for Solen x To Øl

Den nye festival, Syd For Solen, der finder sted 10.-12. juni i Søndermarken på Frederiksberg, afholder denne torsdag et pre-event på Brus sammen med bryggeriet To Øl. Her vil dj Christian D’Or varme op under solen, og samtidig har To Øl premiere på festivaløllen, IPA SYD FOR SOLEN.

Det hele foregår hos Brus på Guldbergsgade fra kl. 17-20.

Læs mere her.

FREDAG: Andreas Odbjerg og ArtigeArdit på Plænen i Tivoli

Modtager du vores nyhedsbrev med alt godt for nettet + København, så ved du, at jeg er faldet for Andreas Odbjergs debutalbum. Popmusik med noget på hjerte. Eftersigende er han også god live. Han har i hvert fald lige lagt Vega ned, og nu er turen kommet til Plænen i Tivoli. Har du årskort, er det en ganske gratis koncert.

Og oveni hatten får du også en koncert med ArtigeArdit.

Det er kl. 22.

Læs mere her.

LØRDAG: Thiemers Magasin fylder 20 år!

Der er noget helt særligt ved de uafhængige boghandler. Bevares, Bog & Idé gør det nemt og bekvemt at finde frem til lige præcis den roman, du drømmer om, men de gammeldags butikker kan overraske og inspirere på en anden måde.

Sådan er det med Thiemers Magasin, der nu fylder 20 år!

Det fejres denne lørdag kl. 16-? med masser af bøger, dj’s, vin og drinks. Og hvis du køber tre bøger, kan du måske være heldig at få en af de fede Thiemers Magasin-muleposer smidt i nakken.

Du finder Thiemers Magasin på Tulinsgade 24 lige ved Værnedamsvej.

Læs mere her.

SØNDAG: Secondly Fashion Market

Jeg prøver at lave være med at købe nyt tøj og i stedet kigge grundigt i genbrugsbutikker og på loppemarkeder, når jeg skal have stillet min lyst til noget nyt og spændende.

Secondly er en nyere app, der kan det samme som Trendsales, og nu holder de live loppemarked – eller Fashion Market, som de kalder det.

Det foregår på Enghave Plads denne søndag kl. 11-15, med fashionshow kl. 13.

Læs mere her.

GOD WEEKEND!

Love Copenhagen
Love Copenhagen
Louise Taarnhøj. Presserådgiver hos Koalition. Stifter og redaktør. Fluffer og ildkugle. Sørger for, at der er indhold på sitet, som du kan lide. Holder derudover meget af smukke ting - mad, musik, vin. Kan ikke leve uden spændende samtaler med interessante mennesker.
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev - fyldt med lækre sager og inspiration til alt det, der sker i København.

Mest læste