torsdag, september 22, 2022
HomeDet sker i KBHWeekend i København by LoveCopenhagen #17

Weekend i København by LoveCopenhagen #17

Så skete det endelig – med ét blev hele byen grøn i denne uge, og det skal fejres i weekenden. Og sikke en weekend det bliver! Vi siger farvel til april og hej til maj, og det kan du fejre med en guidet tur til Arne Jacobsen Room 606, social dining hos BLOX, åbningsfest hos Åben og 125 års fødselsdag på Glyptoteket.

 

Af Louise Bro

 

TORSDAG

Hver torsdag besøger Dansk Arkitektur Center SAS Royal Hotel, og du kan komme med. På den guidede tur kommer du både indenfor i DACs udstilling SAS Royal Hotel. En kærlighedshistorie, og i Radisson Collection Royal Hotel, hvor du får mulighed for at opleve Room 606 designet af Arne Jacobsen, der står som det stod tilbage i 1960, da hotellet kunne slå dørene op for det måbende publikum. Turen begynder i DAC med en introduktion til udstillingen, der vises i DACs Welcome område. Efter en 15 minutters introduktion, fortsætter du sammen de omkring 1,5 km. op til hotellet i Hammerichsgade. I lobbyen bliver vi taget i mod af en af hotellets ansatte, der vil tage os med bag facaden på hotellet i dag, men også fortælle historien om, da hotellet fungerede som det første stop på flyrejsen ud i den store verden.

HVAD: Guidet tur: DAC – SAS Royal Hotel tur/retur
HVOR: DAC, Bryghuspladsen 10, KBH K
HVORNÅR: Torsdag kl. 16-18
PRIS: Standard 150 kr. / Klub-pris 50 kr.

 

FREDAG

Fredag er der igen Social Dining hos BLOX på Bryghuspladsen. Her kan du nyde et lækkert, økologisk og billigt måltid mad sammen med venner og familie – og naturligvis mennesker du endnu ikke har mødt. Arrangementet bliver til i samarbejde med Meyers, der driver caféen BLOX EATS, og der serveres en hovedret, en lækker salat, brød og smør samt en let dessert. Du kan tilvælge ikke-vegetarisk i billetafsnittet.

HVAD: Social Dining Blox
HVOR: BLOX, Bryghuspladsen
HVORNÅR: Fredag kl. 18.30-20
PRIS: 95 kr.

 

LØRDAG

I denne weekend åbner bryggeriet Åben igen efter en lang vinter. Der vil som altid være 12 skønne øl på fad og også et udvalg af flasker og dåser. På åbningsdagen fredag vil der være gratis øl til de første 50 gæster, og festen fortsætter resten af weekenden, hvor du bl.a. kan vinde øl og event-billetter på Åbens lykkehjul.

HVAD: Opening weekend Åben
HVOR: Slagtehusgade 15, KBH V
HVORNÅR: 29. April kl. 15 til 1. Maj kl. 23

 

SØNDAG

Søndag den 1. maj er det 125 år siden, at Glyptoteket for første gang åbnede sine døre for publikum. I bedste Carl Jacobsen-stil er Glyptotekets sale tilbageført til sine originale vægfarver, så museet vil stå lige så prægtigt, som da dørene for første gang åbnede i 1897. Og du kan være med til at fejre dagen med musik, festtaler og øl, og bliv klogere på museets unikke arkitektur, samlinger og historie i en række spændende omvisninger.

HVAD: Glyptoteket fylder 125 år
HVOR: Glyptoteket
HVORNÅR: Søndag kl. 10
PRIS: 115 kr.

 

Hav en fantastisk weekend!

// Louise Bro

Love Copenhagen
Love Copenhagenhttp://Lovecopenhagen.com
Louise Bro Pedersen. Creative Planner på et digitalt bureau. Elsker København, men er slet ikke københavner - oprindelig fra smilets by. Danser når alle ser det, griner alt for højt, knuselsker koncerter, festivaler, lækker mad, gode drinks, vand, windsurfing, og min cykel.
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev - fyldt med lækre sager og inspiration til alt det, der sker i København.

Mest læste