Weekend i København by LoveCopenhagen #17

0
280
Det er stadig langt fra normale tilstande, men før eller siden vænner vi os måske til vores ”nye virkelighed”? Eller måske ikke! Men den gode nyhed er, at du stadig kan se frem til en weekend med bobler, drinks, livemusik og søndagshygge. Her inspiration til din weekend i København.

 

Af Louise Bro

 

TORSDAG

Vi kan måske klage over mange ting, men vejret er ikke en af dem. Så nyd det skønne solskin, mens du kan. Champagnekælderen har åbent torsdag og fredag fra kl. 15-18, og da du ikke må sidde indenfor, kan du i stedet købe iskold champagne, som du kan nyde i solen ved søerne. Tag et tæppe og et par glas med, og så er du klar til en dejlig start på weekenden.

HVAD: Champagne ved Søerne HVOR: Champagnekælderen, Nørre Søgade 21, KBH K HVORNÅR: 15-18

 

FREDAG

Savner du også at tage på bar og nyde en virkelig god drink med vennerne? Det er der sikkert mange, der gør, og barerne savner helt sikkert også dit selskab. Det ændrer sig forhåbentlig snart, men indtil da kan du bruge tiden på forbedre og pudse din cocktail-skills af. Hver fredag eftermiddag har Copenhagen Distillery holdt livesessions fra destilleret, hvor Sune Urth har stået klar til at fortælle og lære dig, hvordan du kan lave at lave nogle af de mest klassiske cocktails. Se ugens livesession eller find en af de tidligere, så du kan blive helt skarp til at lave cocktails.

HVAD: Livesession Copenhagen Distillery HVOR: Destilleriets Facebook og Instagram HVORNÅR: Kl. 16

 

LØRDAG

Bare fordi vi ikke må mødes til koncerter og festivaler, så betyder det jo ikke, at musikken er død. Derfor kan du også se frem til en gigantisk weekendfest med masser af live musik. I samarbejde med WHO sørger Warner Music Group for, at du fra fredag til søndag kan opleve et hav af artisters tidligere koncerter. Coldplay, Ed Sherean, Charlie Puth, Anderson Paak og Janelle Monáe er bare nogle af artisterne, som du kan opleve i løbet i weekendens live-fest.

HVAD: Play On Fest HVOR: Playonfest.com HVORNÅR: Fredag til søndag

 

SØNDAG

Jeg ved ikke med dig, men mine stænger er ved at være alvorligt ømme efter at have travet byen tyndt. En lille smule karantæne er jo ikke et forbud mod at få frisk luft, og det er også pt. den bedst måde at mødes med venner og veninder for at sludre og hygge. Det er også en virkelig god undskyldning for at gå på opdagelse i byen og se nogle kanter og kroge, som du måske aldrig har besøgt. Hvis du spadserer rundt omkring Teglholmen, Sluseholmen og Havneholmen, så kan du ikke undgå at komme forbi Kahyt & Kaffe. Og så kan du passende tage et lille hvil og nyde en kop kaffe, en fadøl eller en snack, mens du nyder udsigten over havnen.

HVAD: Søndagskaffe hos Kahyt & Kaffe HVOR: Skibbroen 2, KBH SV

 

Hav en dejlig weekend!

// Louise Bro

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here