Weekend i København by LoveCopenhagen #18

0
277
Weekenden er her, og selvom mange lever i én lang weekend lige nu, så sker der faktisk en del spændende ting i vores dejlige by. Noget er online, men som samfundet så småt er begyndt og åbne op igen, så sker der flere og flere aktiviteter fysisk. Selvfølgelig med forbehold, men hvor er det bare fantastisk! Bliv inspireret til din weekend i København her:

 

Af Nathalie Meinhardt

 

FREDAG

Reffen er selvfølgelig lukket, men i dag fra kl. 18.00 kan du give den gas til hjemmefest, hvor to navne fra den danske DJ scene, Jean von Baden og Frederick Lehmann, sørger for fredagsstemning i din stue.

Så tag din lækreste tøj på og dans som ingen ser dig (det er der nok heller ikke nogen, der gør) og spark weekenden i gang med manér.

HVAD: Reffen Gør Det Live // Lyden Af Fællesskab HVOR: Find link her HVORNÅR: Kl. 18-22

 

LØRDAG

Flere og flere steder begynder efterhånden og åbne døren op lidt på klem, efter mange ugers total nedlukning og det glæder mit kulturhjerte. For på lørdag kan du opleve Erik A. Frandsens nye udstilling “Karantænebilleder”, der er en række værker om kunstnerens egen isolation og hjemmet som nødvendigt og altoverskyggende genstandsfelt.

Vær obs på at du selvfølgelig ikke må komme, hvis du har symptomer eller føler dig syg. Der vil også være taget de rette forbehold ift. afstand og håndsprit.

HVAD: Karantænebilleder HVOR: HANS ALF GALLERY, Holbergsgade 8, 1057 København. HVORNÅR: Kl. 10-16

 

SØNDAG

På søndag ser det ud til at vejret klarer op, så derfor skal du ud og gå en tur. Få en lækker kop kaffe fra en af de mange takeaway steder samt en kanelsnurre eller kardemommesnure og trav derudaf. Når du har travet rundt i vores smukke by (husk ikke og gør ophold nogle steder, hvor der er for mange mennesker eller afspærret), så synes jeg, at du skal ende din gåtur nede ved Nyhavn. Her skal du gå om til The Standard og bestille en Mortadella pizza på Mission CPH til at tage med hjem. Det er seriøst verdens bedste pizza. You’re welcome.

Ha’ en skøn weekend!

// Nathalie

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here