Weekend i København by LoveCopenhagen #19

0
264
København
En lang weekend venter – endnu en af slagsen! Hvad du skal bruge din ekstra fridag på, og hvad der sker i resten af weekenden i København, kan du læse her, hvor Louise Taarnhøj guider dig til byens bedste tilbud.

 

Af Louise Taarnhøj

TORSDAG

Torsdag er jo lidt ligesom fredag i denne uge, så jeg tager til Bubble & Slow Food Danmark. Slow Food Danmark er en del af det kontorfællesskab, som er CPH Food Space, og hvor jeg til dagligt slår mine folder som presse- og medierådgiver. De vil foartælle om to store events i henholdsvis Stockholm og Torino, og derudover skal vi høre om deres arbejde for god, ren og retfærdig mad til alle. Og nå ja, vi drikker bobler til det hele!  Det er gratis, og du kan læse mere om det her.

Jeg skal hurtig hjem og hente min søn og være fornuftig resten af aftenen, fordi der er jo endnu en dag i morgen.

FREDAG

om fredagen skal jeg til margaritaaften hos en veninde. Og ja, min søn skal med, men det er mest fordi, det starter tidligt, så vi kan komme hjem i ordentlig tid. Jeg er ikke den store cocktaildrikker, men en enkelt margarita kan man vel altid skylde ned. Kan man egentlig bruge mezcal i margarita??

Men inden jeg tager til margaritaaften om eftermiddagen, smutter jeg nok forbi det gastronomiske loppemarked på pladsen foran Restaurant Lumskebugten. Her kan man købe alle mulige herlige sager til køkkenet – genbrug of course – og så er der også noget madmarked og lidt spiseligt og drikkeligt. Det lyder simpelthen så hyggeligt, og det kan læse mere om det her.

LØRDAG

Og nu er det ikke fordi, alt bare skal handle om mad og alkohol – eller jo, det skal det. For lørdag snupper jeg en tur ud forbi Vin de Table og kigger lidt på deres afsindigt lækre naturvine. Deres dråber er ikke overoxideret, prutlugtende grumsevand. Det er god vin, som man bare ikke har manipuleret så meget ved. Jeg kan lide det, og i sidste uge fik jeg et glas bobler fra dem, som jeg nød fuldstændig vildt. Og nu skal jeg på jagt efter selvsamme bobler.

SØNDAG

Jeg ville ønske, at jeg skulle til koncert denne søndag, men det må blive ved anbefalingen. Eagles of Death Metal spiller nemlig i Amager Bio, og selvom jeg har haft droppet det band i lang tid pga. forsangerens racistiske udtalelser og hans støtte til Trump, så har jeg også ondt af dem, fordi de spillede på Bataclan i Paris under terrorangrebet i 2016. Jeg var selv til koncert den aften, på Vega med Beach House, og bagefter tog vi på vinbar på Vesterbro.

Da vi kom ud fra vinbaren og kiggede på vores telefoner, så vi nyheden. Skyderier på et spillested og en bar i Paris. Jeg var i chok og gik hjem og tudede hele natten. Når man angriber koncerthuse og barer, angriber man kulturen og dermed livet. Så hermed en anbefaling om at tage til koncert denne søndag og slutte ugen med en fejring af livet.

Rigtig god weekend! 

/Louise T

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here