Weekend i København by LoveCopenhagen #23

0
328

En smuk juni weekend venter på dig, og igen kan du se frem til en masse oplevelser i København. Glæd dig til Klassisk på Kyssetrappen, fodbold på storskærm, fest på Bølgen og loppemarked. Her er din weekend i København.

 

TORSDAG

Torsdag starter med Klassisk på Kyssetrappen, hvor Det Kongelige Teater, Jeudan og GoBoat byder dig velkommen til gratis koncert på Ofelia Plads.

Her kan du opleve nogle af Danmarks bedste musikere sætte klassiske toner i nye rammer, når både popartister, kapelmusikere og strygerensembler samles på den flydende scene i havnen – og denne torsdag er det Nicolai Elsberg & Alexander McKenzie.

HVAD: Klassisk på Kyssetrappen
HVOR: Ofelia Plads, Kvæsthusbroen
HVORNÅR: Torsdag kl. 17-18

 

FREDAG

Fredag spiller vores dejlige nationalhelte aka Herrelandsholdet igen kamp til Nations League. Denne gang møder de Kroatien på hjemmebane, og forhåbentlig går det ligeså godt, som det har gjort de sidste to kampe mod Frankring og Østrig. Det er indtil videre en ganske god opvarmning til VM! Se kampen ganske gratis i Fælledparken på storskærm – så er der virkelig lagt op til fest, og du skal bare sørge for at heppe endnu højere end dem, der ser kampen inde i Parken.

HVAD: Danmark-Kroatien
HVOR: Fælledparken, KBH Ø
HVORNÅR: Fredag kl. 20.45

 

LØRDAG

Du må næsten være kommet dig ovenpå festen fra Distortion sidste weekend – men er sikkert slet ikke træt af fest og DJs i det fri. Lørdag er der fest på Bølgen ved Kalvebod Brygge, hvor DJs Aja Gulris, Anders Midtgaard & Kasper Møltov står klar med lækkert musik. I baren kan du finde økologiske vine, øl, drinks og cokctails – og maden serveres fra foodtrucks.

HVAD: Fest på Bølgen
HVOR: Kalvebod Brygge 3, KBH V
HVORNÅR: Lørdag kl. 14-21

 

SØNDAG

Søndag er og bliver store loppemarked-dag i København her i sommermånederne. Denne søndag er det på Enghave Plads, hvor du kan finde alt fra tøj, til design, nips, legetøj og alt derimellem.

HVAD: Loppelinda
HVOR: Enghave Plads, KBH V
HVORNÅR: Søndag kl 10-15

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here