Weekend i København by LoveCopenhagen #24

Weekend i København by LoveCopenhagen #24

by 16/06/2021

Det er de lyse nætters tid, og det skal nydes hele weekenden! Du kan blive ude til midnat, du behøver ikke mundbind – og hvis du skulle være i tvivl om, hvad de næste varme sommerdage og aftener skal bruges på, så får du her lidt inspiration til din weekend i København.

 

Af Louise Bro

 

TORSDAG

EM er i fuld gang, og vi fik desværre den mest tragiske, chokerende og voldsomme start på den folkefest, som vi havde glædet os til så længe. Stemningen var ellers helt i top. Der var den mest euforiske fest i gang overalt i byen. Alle var klædt i rødt og hvidt, klar til endelig at se EM på dansk jord, og klar til endelig at se landsholdet spille deres første kamp i Parken. Og da festen endelig gik i gang, stod vi alle sammen efter blot 42 minutter helt lammet af skræk, da Christian Eriksen faldt om på banen. Puh ha! Jeg har aldrig set så mange voksne mænd græde. De næste mange minutter føltes som en evighed, inden vi igen kunne ånde lettet op ved nyheden om, at han var i live, var stabil og nok skulle komme sig. Men chokket blev siddende. Jeg var i hvert fald stadig ramt af det i dagene efter.

Men nu skal vi til det igen. Danmark er klar til deres anden kamp mod Belgien, og det er måske med lidt blandede følelser efter kampen i lørdags. Men hvis landsholdet kan gå på banen igen ovenpå den omgang, så kan vi kun heppe på dem med alt, hvad vi har. De burde vinde hele molevitten for den mest eminent fantastiske holdånd. Huttelihut!!!

Så find din klaphat frem, og hvis du ikke ved, hvor du skal se kampen, så tjek vores guide til steder, der viser kampen på storskærm i København lige her.

HVAD: EM Danmark – Belgien
HVOR: Find vores guide her
HVORNÅR: Torsdag kl. 18

IN ENGLISH: Denmark is ready for their next match against Belgium in the 2020 European Football Championship. Let’s hope that this match is a lot less dramatic than the first one last Saturday If you want to know where you can see the matches on the big screen in Copenhagen – check out our guide here.

 

FREDAG

Fra fredag til søndag er der Bloom Under the Oak i Søndermarken. Over tre dage præsenterer denne minifestival et program, der taler til både hovedet og hjertet og udforsker livet, naturen og universet i en række talks, litterære optrædener og koncerter. Programmet byder på natur og videnskab, som krydsbefrugtes af litteratur, kunst og musik, når de klogeste forskere og skarpeste formidlere fra både ind- og udland indtager samme scene som en række aktuelle bands, forfattere og kunstnere.
Se det fulde festivalprogram på bloom.ooo/program

HVAD: Bloom Under the Oak 2021
HVOR: Søndermarken
HVORNÅR: Fredag kl. 16 til Søndag kl. 18

IN ENGLISH: From Friday to Sunday there is Bloom Under the Oak in Søndermarken – this free minifestival is meant to challenge your mind and your heart and besides inspiring talks and concerts – you can just chill out and enjoy the green surroundings in Søndermarken.

 

LØRDAG

Lørdag er der Red Bull Midsummer Viking Challenge i Amager Strandpark – det eneste 24 timers SUP race i hele verden. Bag konceptet står Casper Steinfath, som er mangedobbelt Europa- og verdensmester i SUP og naturligvis den bedste paddlesurfer i Danmark. Men det er nu ikke ham, der skal padle rundt på rundt, det er derimod 70+ hold af både øvede og ganske utrænede SUP racers. Red Bull Midsommer Vikings er SUP-verdenens svar på Le Mans, og går ud på at hver hold skal padle i 24 timer i stræk – altså både dag og nat på en 5 kilometers rute omkring Amager Strandpark. Du kan være med til at heppe på de mange padlere, og under de 24 timer er der masser af hygge og god stemning omkring start linien ved Kajakhotellet. Der bliver tændt grill lørdag aften, du skal bare selv medbringe mad, og så er der musik og masser af god stemning.

HVAD: RedBull Midsummer Viking 2021
HVOR: Kajakhotellet, Amager Strandpark
HVORNÅR: Lørdag kl. 13 til Søndag kl. 15

IN ENGLISH: From Saturday to Sunday the first and only 24-SUP race Red Bull Midsummer Viking Challenge will take place at Kajakhotellet. for 24 hours teams of SUP-paddlers will race against each other on a 5-kilometer route around Amager Strandpark and you can come and cheer them on. Join in all weekend for BBQ, live music, and a great vibe at Kajakhotellet, and watch someone else sweat while you’re enjoying the amazing weather.

 

SØNDAG

Søndag skal der chilles til live musik ved Empirical Dock House på Refshaleøen. Den lille hyggelige bar er som altid åben, og står klar med lækre drinks – og fra 16-18 spiller den dansk-amerikansk folk-musiker, sangskriver og multiinstrumentalist, Christian Pedersen. Hans internationale baggrund har gjort det muligt at komme med friske perspektiver på diverse musiktraditioner; nemlig de irske, amerikanske og danske.

HVAD: Empirical dock house session
HVOR: Empirical Dock House, Refshaleøen
HVORNÅR: Søndag kl. 16-18

IN ENGLISH: Sunday is all about chilling and enjoying great music. At Empirical Dock House on Refshaleøen you can enjoy a live session with Danish-American folk singer, Christian Pedersen from 16-18.

 

God kamp og god weekend!

// Louise Bro

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.