Weekend i København by LoveCopenhagen #24

0
308

Kalenderen siger midt juni, og det er næsten ikke til at tro, at sommeren er i fuld gang. Men det er den, og vi skal igang med at opleve alt det, som vi ikke har kunne i foråret – der er en masse, der skal indhentes. Så er du klar? Let’s go:

 

Af Nathalie Meinhardt

 

Fredag

Vi er blevet berøvet sommerens fester på grund af coronavirus, og jeg sørger stadig over at misse Roskilde og Tinderbox blandt andet. Men i dag får vi en lille smagsprøve på det, som vi går glip af, for på taget af Operaen vil masse forskellige kunstnere give koncerter, som bliver til en 24-timers livestream!
Holdet bag siger: “”Covidhagen skal være en festival til folket, og give Danmark det koncert- og festival fix, som vi kommer til af mangle – og savne inderligt – hele sommeren,”. Jeg glæder mig til at opleve det!

HVAD: Covidhagen HVOR: Opera huset, Ekvipagemestervej 10, 1438 København K HVORNÅR: Fredag

IN ENGLISH: Covidhagen is a 24-hour livestream festival that is happening today! I can’t wait to experience it, because I need my festival fix! 

Lørdag

Lørdag er LoveCopenhagen dag.
Os piger bag sitet her skal ud og have det sjovt, og vi starter på La Neta på Istedgade, som er gået sammen med kongen af brun sovs, Umut Sakarya, for at lave en Guld Taco fuld af flæskesvær, spicy salsa og toppet med bearnaise sauce. Det lyder beskidt og lækkert på samme tid. Og mon ikke det skal skylles ned med en flyversjus a la mexico? Vi glæder os.

Senere er vi inviteret på besøg på The Library Bar, der ligger i Copenhagen Plaza. Den charmerende, klassiske bar med de mørke Chesterfield lænestole gemmer på spektakulære historier fra jetsettere, musikere og andre kendte mennesker – nogle af disse kan studeres på den store Wall of Fame, og andre fortælles der blot historier om.

Jeg glæder mig til at opleve stemningen og nogle af Københavns bedste drinks!

Senere kunne vi godt slutte af på Nimb til deres roof top sessions, som varer til kl. 00.00 med DJ set, lækre drinks og en fantastisk udsigt.

Måske ses vi nogle af stederne? Kom og sig hej!

HVAD: Nimb Roof top sessions  HVOR: Bernstorffsgade 5, 1577 Kbh HVORNÅR: Lørdag fra kl. 21.30-00

IN ENGLISH: The LoveCopenhagen girls are going out this saturday, and we start at La Neta on Istedgade with greasy tacos, moving on to charming and classical Library Bar at Copenhagen Plaza and maybe later we will end our night at Nimbs Roof top, where there is music, cocktails and great views over our beautiful city.

 

Søndag
Søndag byder nok på en smule tømmermænd, og jeg får nok brug for at komme helt ned i gear. Jeg glæder mig til at gå en lang tur, og jeg vil helt klart tage forbi Farmers Market og købe grøntsager og støtte de små lokale producenter.

Det er en super fin måde og handle på, og det er helt klart noget, som jeg synes er vigtigt at støtte op om.

HVAD: Farmers Market HVOR: Refshalevej 213A,Kbh HVORNÅR: Søndag kl. 10.00 – 15.00

IN ENGLISH: Come by the Farmers Market at Refshalevej, where you can support small local businesses by buying your weekly groceries and veggies here.  

God weekend!

/ Nathalie

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here