Weekend i København by LoveCopenhagen #25

0
313

Weekenden er lige om hjørnet, og det helt store som vi ser frem til her på LoveCopenhagen er helt klart landskampen på lørdag. Skal du forberede dig, så anbefaler vi, at du øver dig på sangene fra lidt til lægterne – så er vi klar! Der sker selvfølgelig også en masse andet i byen, og vi guider dig til din weekend i København her:

 

Af Nathalie

 

FREDAG

Hver fredag over sommeren er tændes der op i grillen, cocktails bliver shaket og fadølsanlægget sat til, når kajakhotellet inviterer til fredagsbar ude på Amager Strandpark.

Først starter de med yoga, kajak eller SUP kl. 17.30, så tændes grillen kl. 19 og arrangementet slutter kl. 22. Det lyder som en fantastisk fredagsaktivitet.

Meld dig til her: https://kajakhotellet.dk/shop/social-friday-yoga-197c1.html

HVAD: Fredagsbar
HVOR: Havkajakvej 2, Kbh
HVORNÅR: Fredag kl. 17.30-22

IN ENGLISH: Every friday over the summer, Kajakhotellet at Amager Strandpark invites you to their fridaybar. It starts with an activity: fx SUP or yoga, and then you can relax with some beers or cocktails after. 

 

LØRDAG

SÅ ER DER KAMP!
Ja undskyld, hvis du ikke går voldsomt meget op i fodbold – det gør jeg faktisk heller ikke, men der er noget over den stemning, som det giver, når Landsholdet spiller VM eller EM. Sikke en national fællesfølelse, man får. Det kan noget helt særligt. Og efter 1,5 år med corona så trænger vi alle sammen til at være sammen, ikke på afstand, men tæt. Og det kan vi nu, og det er helt fantastisk.

Mangler du et sted at se kampen mod Wales? Så læs vores guide til storskærmsarrangementer i Kbh her. 

HVAD: Danmark mod Wales
HVOR: Her kan du se EM på byens barer
HVORNÅR: Lørdag kl. 18

IN ENGLISH:  Denmark is playing against Wales, and we can’t wait! There is an amazing vibe in the city right now. 

 

SØNDAG
Jeg elsker søndagsgåture, og jeg kommer ofte hele byen rundt. På disse ture svinger jeg altid vejen forbi byens loppemarkeder, og på søndag er der loppemarked om søerne. Ses vi?

HVAD: Loppemarked om sortedams søen
HVOR: Søerne
HVORNÅR: Søndag kl. 10-15

IN ENGLISH: 

 

God kamp og god weekend!

// Nathalie

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here