torsdag, august 11, 2022
HomeDet sker i KBHWeekend i København by LoveCopenhagen #27

Weekend i København by LoveCopenhagen #27

Vi har taget hul på juli, og er gået ind i den famøse agurketid. Der er sommerferie-stemning i byen, så du kan også lige så godt komme helt ned i gear, nyde det gode vejr – og læse med her og finde inspiration til din sommerweekend i København.

 

Af Louise Taarnhøj

TORSDAG

Copenhagen Jazz Festival er stadig i gang, og frem til den 10. juli kan du opleve en masse skønne jazz-koncerter over hele byen. Torsdag kan du opleve ugens Københavnersnude Marathon Monks, som spiller ElectroRetroFutureFunk på Roots & Jazz udendørsscene på Balders Plads.

HVAD: Marathon Monks på Roots & Jazz
HVOR: Balders Plads, KBH N
HVORNÅR: Torsdag kl. 15

FREDAG

Fredag kan du komme til fællesmiddag og pubquiz hos Folkehuset Absalon. I anledning af det gode vejr, rykker de ud på Sønder Boulevard, og her står den på fællesspisning efterfulgt af dessert, og så skal der quizzes. Pubquizzen er for alle og spørgsmålene bliver blandet med alt fra musik, begivenheder, sport, billeder, og til personligheder.

HVAD: Middag & Pubquiz
HVOR: Folkehuset Absalon, Sønder Boulevard 73, KBH V
HVORNÅR: Fredag kl. 17-23
PRIS: 150 kr.

 

LØRDAG

For mange er starten af sommerferien forbundet med at se Tour de France. Og selvom vi lige har haft hele feltet gennem København og Danmark, så har du helt sikkert ikke fået nok. Du er måske endda blevet ramt af tour-feber. Og det er der jo kun én kur mod – Le Tour de France på Le Banegaard. Her kan du se touren på storskærm, nyde kolde øl, og økologisk gademad. ⁣⁣⁣⁣Skal du krydre dagens tour med franske lækkerier er der charcuteri og naturlig vin på køl i madboden La Gare og croissant hos Perron!

HVAD: Le Tour de France på Le Banegaard
HVOR: Otto Busses Vej 45, KBH SV
HVORNÅR: Lørdag kl. 13-18

 

SØNDAG

Søndag kan du opleve finalen på Kunsthal Charlottenborgs byrumsudstilling Copenhagen Red Light Green Light: en ny ballet-performance af koreograf og kunstner Cecilia Bengolea, danset af balletdansere fra balletten i Lyon.
Bengoleas performances og videoværker har tidligere været vist på Guggenheim Museum, Bilbao Palais de Tokyo, Paris, Dia:Beacon, New York, Centre Pompidou, Paris og Tate Modern i London – og søndag præsenteres performance-værket på det historiske Københavns Universitetsbibliotek.
HVAD: Ballet Performance af Cecilia Bengolea
HVOR: Københavns Universitetsbibliotek, Fiolstræde 1, KBH K
HVORNÅR: Søndag kl. 15-17
God weekend!
// Louise T

Love Copenhagen
Love Copenhagen
Louise Taarnhøj. Presserådgiver hos Koalition. Stifter og redaktør. Fluffer og ildkugle. Sørger for, at der er indhold på sitet, som du kan lide. Holder derudover meget af smukke ting - mad, musik, vin. Kan ikke leve uden spændende samtaler med interessante mennesker.
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev - fyldt med lækre sager og inspiration til alt det, der sker i København.

Mest læste