Weekend i København by LoveCopenhagen #27

0
319

Så er vi hoppet ind i juli, og selvom jeg har nogle seriøse Roskilde Blues, så vil jeg fokusere på alt det gode, der sker lige her i vores by. Få inspiration til din weekend i København lige her:

 

Af Nathalie

Torsdag

Torsdagsbar på Krogs Fiskerestaurant
Jeg elsker skaldyr. Sådan virkelig meget. Og for nylig lærte jeg at spise østers, hvilket jeg altid har haft det svært ved. Men jeg er virkelig begyndt at sætte pris på det – især med noget vinaigrette, lidt citron og en smule peber, så smager det altså fuldstændig fantastisk. Og det skal selvfølgelig skylles ned med champagne, det er et must!

Er du også til skaldyr, så skal du tage til torsdagsbar på Krogs Fiskerestaurant, og i morgen står den på jomfruhummer, som du kan nyde med et glas Grüner Veltliner. Det lyder som en fantastisk lillefredag i mine øjne.

HVAD: Torsdagsbar på Krogs Fiskerestaurant HVOR: Gammel strand 38, 1202 Copenhagen HVORNÅR: Torsdag kl. 16-18. PRIS: 150 kr

IN ENGLISH: I love seafood. And tomorrow you can visit Krogs Fish restaurant at Gammel Strand, where they have seafood and wine for only 150 DKK. A great way to end the day (or start the evening!)

Fredag

Werkstatt reception på Reffen
Louise Bro gav nogle super gode tips til Refshaleøen i hendes weekendindlæg her, og ligesom hende er jeg også fuldstændig vild med området. For nylig flyttede jeg tættere på, og det har jeg virkelig nydt godt af den sidste måned, hvor vejret bare har været fantastisk.

Og på fredag åbner de deres nye kulturhal, Werkstatt, som de fejrer med en weekendlang reception. Hele formålet med hallen er at give tilbage til kulturen og København, og det synes jeg er et virkelig godt initiativ. Hele herligheden starter med en reception kl. 17.00 med iskolde Royal øl, så er der fællesspisning og derefter er der live DJ-set med Van Vulcan og WhoMadeWho. SÅ er weekenden skudt i gang!

HVAD: Werkstatt reception HVOR: Street Food, Refshalevej 167 A, 1432  HVORNÅR: Fredag kl. 17.00

IN ENGLISH: I love reffen and this friday they are opening their new culture hall, Werkstatt. The celebrations will take place all weekend, and they start at 17.00 tomorrow with ice-cold beers, a joint dinner and live DJ-sets with Van Vulcan and WhoMadeWho.

 

Lørdag

Mikkellers 10 års fødselsdag
Åh Mikkeller. De gør det altså så sindssygt godt, og for nylig så jeg, at de har lavet et samarbejde med Lagkagehuset, hvor man kan købe deres øl – sejt gået!

På lørdag skal der være fest, fordi den allerførste bar bliver 10 år i år, og det skal fejres! De har været sparsomme med informationerne omkring arrangementet, men mon ikke, at der er en masse lækker øl og god stemning?

HVAD: Mikkeller’s 10 års fødselsdag HVOR: Viktoriagade 8BC, 1655 Kbh V  HVORNÅR: Lørdag kl. 12 – ?

IN ENGLISH: This year the very first Mikkeller Bar is turning 10 years old! And that is a great cause for celebration. There isn’t a lot of information about the event, but I’m pretty sure that you will have a great time. 

Søndag

Loppemarked på Halmtorvet
På søndag skal du tage forbi Halmtorvet 46, lige ved græsplænen foran LE KAFF, hvor Pink Journal & Venner sælger ud af garderoben og boligen til super gode priser.

Du kan bl.a. shoppe vaser, billeder, tæpper fra Marokko, tasker, sko og tøj af forskellige mærker som IRO, Isabel Marant, ACNE, Lovechild, ENVII, SAMSØE SAMSØE, Vintage, Levis, Wrangler, Wood Wood osv.

Og når du er færdig kan du da lige hoppe forbi Den Grønne Kødby og få et koldt glas lemonade (eller en øl ved ÅBEN) og noget lækker frokost.

HVAD: Loppemarked på Halmtorvet HVOR: Halmtorvet 46, 1700 Kbh  HVORNÅR: Søndag 9.30 – 16

IN ENGLISH: This sunday there is a flea market at Halmtorvet, just by LE KAFF, where you can shop stuff for your apartment and wardrobe – fx there are things from IRO, Isabel Marant, ACNE, Lovechild, ENVII, SAMSØE SAMSØE, Vintage, Levis, Wrangler, Wood Wood etc. 

Fotokredit (topbillede): Copenhagen Media Center

/ Nathalie

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here