Weekend i København by LoveCopenhagen #28

0
296

Velkommen weekend. Hvor er det dejligt, at du er her. Nogle af os arbejder og glæder os til et par fridage, andre har ferie og nyder at dagene flyder sammen. Hvem end du er, så byder weekenden på koncerter, fester og vilde hop fra Operaen – en fantastisk weekend i vente! Læs med når vi guider dig til din weekend i København her:

 

Af Nathalie

FREDAG

Der er festlig fredag på BaneGaarden med funk, disco og øko cocktails. Det lyder som den perfekte starte på weekenden! Du kan også nyde mad fra madboderne, som byder på fristelser fra hele verden.

HVAD: Festlig Fredag på BaneGaarden
HVOR: Otto Busses Vej 45
HVORNÅR: Fredag 16.00 – 21.00

LØRDAG

En af de vildeste events i København er endelig tilbage! Kom og se de modige divers, der springer fra Operahusets tag til Red Bull Cliff Diving.
Der vil være vilde udspring, masser af underholdning og forhåbentlig sol og sommerstemning. Jeg glæder mig i hvert fald.

HVAD: Red Bull Cliff Diving
HVOR: Copenhagen Opera House
HVORNÅR: Lørdag kl. 13.30-16.30

 

SØNDAG

Der er fest på Nemoland på søndag, hvor du kan opleve koncerter fra både Statisk og PATINA fra kl. 18.00. Sikke et lineup der lægger op til søndagsfest på staden. Det lyder helt fantastisk, og jeg tænker helt klart, at jeg skal ud og slutte weekenden af med manér.

HVAD: Statisk og PATINA på Nemoland
HVOR: Nemoland, Christiania
HVORNÅR: Søndag kl. 18-22

God weekend!
// Nathalie

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here