fredag, august 5, 2022
HomeDet sker i KBHWeekend i KBHWeekend i København by LoveCopenhagen #29

Weekend i København by LoveCopenhagen #29

Den legendariske uge 29 er i gang, og det danske sommerland er fyldt med glade, roséelskende, festende mennesker i alle aldre. Er du heldig at være i København i denne uge, kan du glæde dig til en solskinsfyldt fed uge med masser af spændende ting at tage sig til. Kom med på fire dage i København lige her.

 

Af Louise Taarnhøj

 

TORSDAG: Annika Aakjær live 

En lang række musikarrangementer i Haveselskabet på Frederiksberg er i gang med at blive afviklet. Denne torsdag er det Annika Aakjær, der underholder fra scenen – og hvis du har haft tændt for en radio det seneste år, har du nok hørt hendes hit Pop – Himlen over København. Måske kan du være så heldig, at du også får lov at høre menstruationssangen, som hun underholdte med til Zulu Comedy Galla for nogle år siden.

Billede af Annika Aakjær: PR

Pris: 35 kr. Kl. 19 – køb billet her


 

FREDAG: Girls Are Awesome Summer Hip Hop

Denne fredag står i de seje damers tegn, når Girls Are Awesome blænder op for arrangementet Summer Hip Hop i byhaven. Her kan du opleve nogle af de mest inspirerende kvindelige hip hop-artister på den danske musikscene, nemlig Sosa, Lucy Love og DJ Kaddi Sawaneh.

Det hele starter kl. 15 – og kom gerne i god tid, da der er begrænsede pladser på grund af corona (som jo stadig florerer i byen, desværre)

Tidsplan:
15.00: Doors Open
19.00: Sosa
20.00: Lucy Love
21.00 – 23.00: DJ Kaddi Sawaneh
23.00: Stay for a drink!


LØRDAG: Maria Black On Tour hos Åben

Mangler du lidt bling til smykkeskrinet? Så kom forbi ølbaren i Slagtehusgade, Åben, som denne lørdag får besøg af Maria Black, der har taget hele sin nye kollektion med. Udover at shoppe smykker, kan du også blive piercet, hvis du mangler den slags. Det kunne jeg personligt godt tænke mig, da det ekstra hul, jeg fik skudt i øret som 15-årig, er vokset sammen igen. Og så kan man jo passende samtidig drikke en af de fabelagtige fadøl, som Åben laver.

Se mere her. 


SØNDAG : Morgenyoga i Tivoli

Efter sådan en festlig weekend er det tid til at lade batterierne op – og en af de bedste måder at gøre det på er at dyrke yoga. Denne søndag, og faktisk helt til og med 15. august, kan du dyrke yoga i Tivolis smukke omgivelser før åbningstid. På græsset foran Plænen står underviseren fra DoYoga klar til at modtage yoga-begejstrede gæster til en omgang fælles, fysisk udfoldelse under åben himmel. Alle kan være med, både nybegyndere og øvede.

Efter endt yoga er der mulighed for at blive fulgt til Garden Deli, hvor du kan købe et morgenmadstilbud eller en kop kaffe. Garden Deli ligger i et hyggeligt, tilbagetrukket haveanlæg i Tivoli, og her er du velkommen til at blive hængende, mens du venter på, at Haven åbner.

Tilmeld dig her.

 

RIGTIG GOD WEEKEND! 

Love Copenhagen
Love Copenhagen
Louise Taarnhøj. Presserådgiver hos Koalition. Stifter og redaktør. Fluffer og ildkugle. Sørger for, at der er indhold på sitet, som du kan lide. Holder derudover meget af smukke ting - mad, musik, vin. Kan ikke leve uden spændende samtaler med interessante mennesker.
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev - fyldt med lækre sager og inspiration til alt det, der sker i København.

Mest læste