Weekend i København by LoveCopenhagen #3

Weekend i København by LoveCopenhagen #3

by 21/01/2021

Man skal kigge længe efter sol og sjov i gaden i disse mørke januar dage. Denne her lockdown er måske det nærmeste, vi kommer på at gå i vinterhi! Men helt kedeligt behøver det jo ikke at være, og vi er som altid klar til at give dig lidt inspiration – og måske motivation til at komme ud og nyde din weekend i København.

 

Af Louise Bro

 

Torsdag – Joe Biden – vejen til det hvide hus

Så skete det endelig! Joe Biden blev i går taget i ed som USA’s 46. præsident, efter hvad der føles som verdens længste valgkamp – før, under og ikke mindst efter. Du er måske pænt træt af at høre om al virakken om det amerikanske valg, men det har jo primært handlet om Trump og hans eskapader. Nu er det slut, og det skal til at handle om Joe Biden. Derfor vil jeg anbefale dig til at bruge din torsdag på at se dokumentaren ”Joe Biden – vejen til hvide hus”, som du lige nu kan streame gratis på DR.dk

HVAD: Dokumentar om Joe Bidens vej til det Hvide Hus
HVOR: DR.dk

IN ENGLISH: Joe Biden was finally sworn in as the 46th US president yesterday. If you’re not completely fed up with the election and US politics, check out the documentary “Cutdown of the Choice – President Biden” and get to know a bit more about President Biden.

Happy Kamala Harris GIF by Joe Biden - Find & Share on GIPHY

Fredag – Madklubben derhjemme

Det er koldt, vådt og mørkt og man begynder efterhånden at længes alvorlig meget efter middage og hyggelige aftener med sine venner og nærmeste. Let’s face it, denne her januar er sku bare ikke den mest spændende. Så derfor skal der gøres lidt ekstra ud af det med selvforkælelse og en god middag. Det kunne eksempelvis være Madklubbens weekendpakke, hvor du kan få to sæsonaktuelle retter, og en dessert, hvis du trænger til det. Det hårde arbejde er gjort, du skal bare hente og sætte dit sidste touch – og så er det klar til servering.

HVAD: Madklubben weekendpakke
HVOR: Madklubben Vesterbro, Østerbro og Søborg
HVORNÅR: Fredag-lørdag
PRIS: 150 kr. for to retter og 30 kr. for dessert

IN ENGLISH: It’s cold, it’s wet and it’s dark, and if you’re also looking to make your weekend a bit more entertaining in this boring January, treat yourself to a delicious menu from Madklubben. The hard work has been done, you just have to pick it up and serve – and the price is only 150 DKK for a two-course menu.

 

Lørdag – Yoga for alle

Intentionen er der måske, men når det konstant regner, så er det lidt svært at tage sig sammen til at komme ud og gå en tur. Det er der heldigvis råd for. Lørdag morgen er der online yoga på Kajakhotellet, og det er ganske gratis at kigge med. Du skal bare tilmelde dig på Zoom, og så kan du lige få strukket kroppen godt igennem, hvis mioserne fra hjemmekontoret er begyndt at genere.

HVAD: Yoga for alle
HVOR:
Online
HVORNÅR: Lørdag kl. 9.30-11

IN ENGLISH: Even if you have the best intentions to get exercise, it’s not exactly appealing to go for a long walk or run in the weather we’re having at the moment. So, stay indoors instead and try some yoga – it’s online and it’s free – and you will surely get a good stretch.

 

Søndag – Besøg fårene på Sydhavnstippen

Hvis du er ved at være lidt træt af at gå rundt i gaderne lige omkring dig, så er det måske på tide at bevæge sig lidt længere væk. Og det behøver ikke engang at være så langt endda for at opleve noget lidt andet end stenbroen. Hvis du hopper på cyklen, så tager det nemlig kun 20 minutter at komme til Sydhavnstippen, hvor du finder et helt unikt naturområde. Og hvis det ikke lokker, så kan du også de mange får og 3 alpaker, der går rundt og gnasker Kæmpebjørneklo ude på Tippen. Bare fordi Zoologisk Have er lukket behøver du ikke undvære dyr.

HVAD: Besøg Sydhavstippen
HVOR: Fragtvej 9, KBH SV

IN ENGLISH: If you’re missing a trip to the Zoo, fear not, you can still visit some cute furry animals. At Sydhavnstippen you will not only find amazing nature but also a herd of sheep and 3 alpacas.

 

Hav en dejlig weekend!

 

// Louise Bro

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.