onsdag, september 21, 2022
HomeDet sker i KBHWeekend i København by LoveCopenhagen #32

Weekend i København by LoveCopenhagen #32

Vi går en dejlig varm august-weekend i møde! Og det er næsten svært at vælge imellem alle de fantastiske ting, der sker i løbet af de næste par dage. Men vi har som altid fundet lidt inspiration, og her er din weekend i København.

 

Af Louise Bro

TORSDAG

Weekenden starter med torsdagsbar i BLOX og BLOX EATS. Her kan du se frem til kolde drikkevarer, mad, snacks og DJ-koncert med Katrine Ring. Du kan også se fotoudstillingen ”Fang din by”, og quizze om skønne præmier i form af kulturoplevelser. Det bliver fantastisk vejr, så du kan også bare slæng dig i Kulturkvarterets liggestole, lytte til sommerlige toner og høre spændende oplæg.

HVAD: Torsdagsbar hos BLOX
HVOR: Bryghuspladsen, KBH K
HVORNÅR: Torsdag kl. 16-19

 

FREDAG

Startskuddet til årets Copenhagen Pride uge lyder først lørdag, meeeen det kan vi naturligvis ikke vente på. Allerede fredag er der derfor pre-Pride fredagsbar på den altid hyggelige Kanal Bodega på Christianshavn. Her vil der være pyntet op med guld og regnbuer, og så kan du ellers bare nyde iskolde forfriskninger og udsigten til Københavns kanal. I løbet af eftermiddagen og aftenen vil der også være konkurrencer med mulighed for at vinde fine præmie.
HVAD: Gay Pop-Up Bar
HVOR: Kanal Bodega,
HVORNÅR: Fredag kl. 16-midnat

 

LØRDAG

Hvad skal man lave på en lørdag i august? Man skal da til rulledisko! Strøm festival omdanner for en aften DGI Byens idrætshal til en kæmpestor dansefest på rulleskøjter.
Her kan du rulle afsted under discokuglens skær til disco, house og vogue leveret af Mira Campau, Zakia, Cockwhore & Macho, MikeQ og Téa. Der er fri entré, og hvis du ikke har skøjter liggende, så kan du leje dem for 100 kr.

HVAD: Strøm Rulledisko
HVOR: DGI Byen (indgang fra Kvægtorvsgade), KBH V
HVORNÅR: Lørdag kl. 16-02

SØNDAG

Søndag er der Grønt Marked på Lithauens Plads på Vesterbro. Det grønne marked har tidligere huseret på Refshaleøen, men i august er de rykket til Vesterbro, og her kan du derfor finde friskt grønt og andre lækkerier fra en masse lokale landbrug

HVAD: Grønt Marked – Vesterbro
HVOR: Lithauens Plads
HVORNÅR: Søndag kl. 10

 

Love Copenhagen
Love Copenhagenhttp://Lovecopenhagen.com
Louise Bro Pedersen. Creative Planner på et digitalt bureau. Elsker København, men er slet ikke københavner - oprindelig fra smilets by. Danser når alle ser det, griner alt for højt, knuselsker koncerter, festivaler, lækker mad, gode drinks, vand, windsurfing, og min cykel.
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev - fyldt med lækre sager og inspiration til alt det, der sker i København.

Mest læste