onsdag, september 21, 2022
HomeDet sker i KBHWeekend i KBHWeekend i København by LoveCopenhagen #33

Weekend i København by LoveCopenhagen #33

Der er virkelig gang i København igen efter sommerferien! I denne weekend er der åbning af hele to madfestivaler, der er musikfestival, og så er der selvfølgelig stadig PRIDE. Få din guide til weekenden her.

af Louise Taarnhøj

_____________________________________________________________________________
TORSDAG: Åbning af Madland Festival
I dag åbner Madland Festival 2022, der samler et kurateret saftigt og madpolitisk program fyldt med spændende initiativer til samtale, oplevelser og fælles måltider. Til åbningen kan du glæde dig til at få en forsmag på festivalprogrammet og opleve en række af de mest toneangivende og modige madiværksættere, der udfordrer madsystemet, som det er i dag.
Madland Festival sker 18. august – 9. oktober. Åbningen sker i øvrigt i fællesskab med Street Food om Søerne, som du kan læse mere om her – og under søndagens anbefaling.
____________________________________________________________________________
FREDAG: UHØRT Festival
UHØRT er nok LoveCopenhagens yndlingsfestival, hvis man overhovedet kan skære ned til en enkelt yndlings. Det kommer sig af, at det for det første altid er super overraskende, hvor meget fed musik af danske ukendte kunstnere, der findes, men også fordi, det er de sødste mennesker, der står bag festivalen, og så ligger den i et lille lukket område ved Copenhagen Skatepark, som altså har vist sig at være helt ideel som festivalplads.
Der er musik for enhver smag, hygge, lækre øl og god mad!
Festivalen tiltrækker normalt op imod 2.000 menneske til en række koncerter, der fylder festivalpladsen med masser af energi, begejstring og nærvær, rock og ridsede guitar-riffs, buldrende bas og electrobeats, eksplosiv sang, melankolsk folk, firser-synth, og meget andet.
Tag hertil, hvis du er til chilleren fest, musik, mennesker og hygge.
____________________________________________________________________________
LØRDAG: Centralhjørnets PRIDE-fest
Skal der være fest, så lad der være fest! Undertegnede har tænkt sig at smutte forbi den store Pride-fest på lørdag – inklusiv barnevogn og baby. Alle er jo velkomne til sådan en fest! Vi skal dog kun være med fra starten kl. 12, og smutter nok inden, den store fest begynder med dj’s og danserytmer og stort lysshow.
Det hele fortsætter i 12 timer til kl. 24.
____________________________________________________________________________
SØNDAG: Street Food om Søerne
Efter 2 års ufrivillig pause er Street Food om Søerne endelig tilbage. Over 60 forskellige madboder står klar med mad fra hele verden. Dette år er der for alvor sat fokus på mangfoldighed og iværksætteri med alverdens nye og mere etablerede madkoncepter – serveret til dig som street food.
Selve festivalen foregår på gang- og cykelstierne rundt om Peblinge Sø, hvor der også vil være rig mulighed for at slå sig ned i smukke omgivelser og nyde en kold øl, lækker mad, god stemning og godt samvær.
Street Food om Søerne starter allerede torsdag og fortsætter hele weekenden til i dag søndag. Så der er rig mulighed for at nå mange af madboderne igennem.

GOD WEEKEND!

Love Copenhagen
Love Copenhagen
Louise Taarnhøj. Presserådgiver hos Koalition. Stifter og redaktør. Fluffer og ildkugle. Sørger for, at der er indhold på sitet, som du kan lide. Holder derudover meget af smukke ting - mad, musik, vin. Kan ikke leve uden spændende samtaler med interessante mennesker.
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev - fyldt med lækre sager og inspiration til alt det, der sker i København.

Mest læste