Weekend i København by LoveCopenhagen #34

Weekend i København by LoveCopenhagen #34

by 20/08/2020
I denne weekend har regeringen åbnet op for, at restauranter, barer og cafeer må holde åbent til kl. 02 – så længe, der ikke kommer nye gæster fra kl. 23. Hvordan det lige skal administreres, er der tilsyneladende ingen, der ved, men hurra for, at vi igen må være sammen efter midnat. Det skal weekendanbefalingerne dog ikke handle om, for vi på LoveCopenhagen vil gerne opfordre til, at vi stadig tager stor hensyn til hinanden og ikke samles i for store flokke indenfor. Så her får du nogle bud på arrangementer, der ikke ender i natteroderi. God weekend!

 

Af Louise Taarnhøj

TORSDAG

Champagne

Bingo Banko Champagne

På en eller anden måde er bingo eller banko gået hen og blevet ultra hypet. Jeg kan godt forstå det, for der er noget roligt og samtidigt vildt nervepirrende over det – særligt, når der er god champagne involveret. I sidste måned var vi inviteret med til Bingo Banko Champagne i Champagnekælderen, og det var en kæmpesucces (bortset fra, at jeg ingenting vandt!) Denne omgang sker hos Champagnebodegaen i Nyhavn, som du er nødt til at kende, hvis du drikker champagne.

Du betaler 298 kr. og får fire spil bingo og tre glas champagne – og selvfølgelig muligheden for at vinde boblende premiere!

HVAD: Bingo Banko Champagne HVOR: Nyhavns Champagnebodega, Lille Strandstræde 10, 1254 KBH K  HVORNÅR: Kl. 18.30-21.30 PRIS: 298 kr.

 

FREDAG

Peter Wangel Koncert

Der er for få koncerter i år, synes jeg. For lidt musikalske oplevelser, der sætter sig i sindet for evigt. For nogle år siden oplevede jeg Peter Wangel – dengang blot Wangel – til Trailerpark Festival i CPH Skatepark. Den koncert glemmer jeg aldrig. Elektronisk bagtæppe med en dyb manderøst indover, der synger poetiske strofer, som får øjnene til at flyde over med glædestårer.

Nu spiller Peter Wangel en lille koncert på Deco Cph. Det SKAL du opleve!

HVAD: Koncert med Peter Wangel HVOR: Deco Cph, Ny Adelgade 5B, 1104 København K HVORNÅR: Kl. 17.00-19.00 PRIS: Gratis

 

LØRDAG

Photo by Jason Leung on Unsplash

Photo by Jason Leung on Unsplash

Rallys markerer Copenhagen Pride

Det er Copenhagen Pride Week, og der er masser af spændende arrangementer rundt omkring i byen. Blandt andet hos Rallys i Sydhavnen, hvor du blandt andet kan komme til dragbingo (jeg sagde jo, at bingo er populært!). Derudover er der bare hygge, billige bajere og stærke drinks hele eftermiddagen.

HVAD: Rallys x Copenhagen Pride HVOR: Rallys, Mozartsvej 9, 2450 København SV HVORNÅR: Kl. 14.00-23.45 PRIS: Gratis entré

 

SØNDAG

Brunch & LiveJazz

Jeg er blevet svært glad for P8 Jazz – som vist nok lukker ved årskiftet? Anyways, jeg bruger mange timer hver dag på at have et jazzet baggrundstapet, derfor tænker jeg, at den fremragende brunch, som man får hos Ofelia, bedst indtages med netop jazz som medfølgende soundtrack.

HVAD: Brunch og livejazz HVOR: Restaurant Ofelia i Skuespilhuset HVORNÅR: Kl. 10 eller 12 PRIS: 225 kr.

En lille note:

Det er Copenhagen Pride Weekend, hvilket vi på LoveCopenhagen støtter op om, naturligvis. Ligestilling, mangfoldighed og antiracisme er det, København står for eller stiler efter, i vores øjne. Så når vi går til Pride, er det vigtigt, at der er ligestilling, og at der lige muligheder for alle køn, hudfarver og seksualiteter. Det er lidt som om, der er en tendens i øjeblikket til – i antiracismens navn – alligevel at fokusere på hudfarve og opdele grupper efter denne. Det er meget uheldigt, efter min mening. Og derfor anbefaler jeg ikke den slags arrangementer i ugens weekend-artikel.

God weekend!

Kærlig hilsen

Louise T

 

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.