Weekend i København by LoveCopenhagen #35

0
247

Vi har taget hul på årets første efterårsweekend. Men der er nu ikke meget efterår at spore endnu – vi kan vel godt tillade os at kalde det sensommer. Og din weekend i København er som altid proppet med fede tilbud, events og arrangementer, som du ikke vil gå glip af.

 

Af Louise Bro

 

TORSDAG

Autopoul inviterer torsdag til sommerens sidste SOUNDBOKS Amplifies. Denne gang har de temaet op med non-profit foreningen Another Life, der arbejder for øget repræsentation og forbedrede vilkår for kvinder og minoriserede personer og grupper i den danske musikbranche – på og bag scenen. Derfor kan du også se frem til et spændende musikalsk indslag, som denne torsdag er en blanding af hip-hop, soul, jazz & elektronisk musik.

Så glæd dig til en torsdag med to koncerter med Sejoub og OC Rules, en masse drinks og god stemning.
HVAD: SOUNDBOKS AMPLIFIES: Another Life x Autopoul
HVOR: Autopaul, Hejrevej 31, 2400 KBH NV
HVORNÅR: Torsdag 1. september kl. 17-23
PRIS: Gratis entré – du skal bare melde dig til her

FREDAG

Fredag starter kulturfestivalen Golden Days, og den bliver skudt i gang med en kæmpe åbningsfest på Kunsthal Charlottenborg. Her kan du opleve gratis koncerter, talks og solid fredagsstemning, når bl.a. Tessa, Dame Dearest, Ghita Nørby og DJ Malika Mahmoud fylder ‘Dronningens Nytorv’ og Kunsthal Charlottenborgs gårde til årets åbningsfest for Golden Days under temaet QUEENS. Så vær med, når pladsen og Charlottenborgs gårde fyldes med koncerter, debatter, omvisninger, DJ’s, VR-oplevelser, talks og selvfølgelig kolde gyldne damer.
HVAD: Golden Days Åbningsfest
HVOR: Kunsthal Charlottenborg, Kongens Nytorv 1, KBH K
HVORNÅR: Fredag 2. september kl. 16-23

LØRDAG

Lørdag kan du komme til fest på toppen af Købehavn, eller nærmere bestemt på Copenhill aka Amager Bakke. Både fredag og lørdag kommer skibakken til at danne rammerne om en to-dages festival med house musik. Her kan du se frem til at opleve både danske og internationale kunstnere – og danse med udsigt til hele byen og Øresund.
HVAD: Gravity: Summer Closing – Rooftop Festival
HVOR: CopenHill, Vindmøllevej 6, 2300 KBH S

HVORNÅR: 2. og 3. september

PRIS: Find billetter her

 

SØNDAG

Søndag står på loppemarked, og denne søndag er det årets sidste chance for at komme til LoppeLinda i Fælledparken. Loppemarkedet afholdes på Den Franske Plads, som ligger ved siden af Den Franske LegePlads i FælledParken. Her kan du gå på opdagelse blandt de mange stande og finde alt fra tøj, og legetøj til hjemmelavet kunst og design, egne værker, kreationer og håndværk.

HVAD: LoppeLinda i Fælledparken
HVOR: Fælledparken, T-krydset BorgMester Jensens Alle og Serridslevvej
HVORNÅR: Søndag kl. 10-15

 

Hav en fabelagtig weekend!
// Louise Bro

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here