Weekend i København by LoveCopenhagen #36

0
249
København

Så er det endelig tid til at bevæge dig væk fra hverdagen med stigende elpriser, krig og politiske skandaler, inflation og høje renter og en numse, der sover, fordi du sidder på den i otte timer i træk. UD og OPLEV, for det er weekend, og du får den bedste guide til Købehavns events lige her.

Af Louise Taarnhøj

TORSDAG:

Finders Keepers Stock & Sample Sale

Fra i dag og resten af weekenden kan du komme til stock og sample sale hos FindersKeepers i deres studio på Frederiksberg.
Du kan være heldig at falde over unikke samples, udstillings- og udsalgsvarer, samt særligt udvalgte nyheder. Der vil være alt fra glas, lys, vaser og keramik til tæpper, plakater, smykker og rammer. De lover, at der vil være noget for alle – og til virkelig gode priser!⁠

DATO: 8.-11. september
STED: Mariendalsvej 32B kælderen tv., Frederiksberg
TIDER: Kl. 15-19 torsdag, 12-19 fredag, samt kl. 11-17 lørdag og søndag
FREDAG:

Bog-release & Fest for Bedre Sex, Mand!

For nogle uger siden havde Marie-Louise og jeg hele fire dejlige mænd i studiet, da vi optog en række afsnit af vores podcast, Kærlighedens Labyrint. En af dem var Jakob Kjaergaard, der nu udgiver sin nye bog ’Bedre Sex, Mand!’. Det er bogen, der lærer dig at mestre din seksuelle energi som mand, og den er resultatet af de sidste 10 års undervisning i den metode, Jakob udviklede tilbage i 2012.
Alle er velkomne fra kl. 16 – 23, og Jakob lover, at der vil være både hygge og fest og masser af vin. Jeg glæder mig til at skyde min weekend i gang her, inden jeg senere på aftenen smutter til Refshaleøen til 80’erfest!
HVAD: Bogrelease, Jakob Kjaergaard: Bedre Sex, Mand
STED: Villa Wilder, Wildersgade 55
TID: Kl. 16-23
LØRDAG:

Kvinder & Litteratur

Jeg elsker, hvordan der i øjeblikket bliver sat fokus på kvinder i historien. Kvinder, som har betydet virkelig meget, men som ikke er blevet nævnt, fordi de var kvinder. Jeg elsker at leve i denne brydningstid!
Denne lørdag kan du møde journalist Sara Alfort, der i bogen ‘Damer der var for meget’ fortæller om en række kvinder, der trodsede samfundets konventioner og skubbede til grænsen for, hvad man kunne skrive om, hvad man måtte som kvinde, og hvordan frigørelse kunne se ud.
Bogen følger kvinderne fra 1885 og frem til 1919 – perioden fra sædelighedsfejden og frem til, at alle skandinaviske kvinder havde fået stemmeret.
Sara Alforts bog præsenterer i alt 13 kvinder. I dette foredrag vil Alfort særligt tage udgangspunkt i forfatteren Erna Juel-Hansen og tale om den tid, hun var en del af, det opgør, kvinderne bragte med sig, og hvorfor vi i dag burde se Erna Juel-Hansen og resten af flokken som vores helte.
Arrangementet er en del af Hovedbibliotekets arrangementsrække ‘Noget om helte’, hvor forfattere inviteres ind til at fortælle om andre forfatterskaber som har inspireret, fascineret og optaget dem.
HVAD: Foredrag af Sara Alfort
STED: Københavns Hovedbibliotek, Krystalgade 15
TID: Kl. 13-14
SØNDAG:

Fælledens Dag på Amager Fælled 2022

Og nu skal vi ned i tempo og nyde weekendens sidste dag. Tag med, når Miljøpunkt Amager inviterer alle børn og voksne til Fælledens Dag på Amager Fælled. Dagen byder på masser af spændende og gratis naturaktiviteter. Du kan blandet andet udforske Amager Fælleds unikke natur- og dyreliv på guidede ture, hilse på fælledens kvier, komme på krible-krable tur, workshops og meget mere.
Jeg er især interesseret i det arrangement, der ligger kl. 10-12: Lortedag på Fælleden – fang møgbiller i lorten og gå på krible-krabler tur med naturvejlederne fra Danmarks Naturfredningsforening. Det er da et arrangement, der sælger sig selv. Count me in!
Så er der ikke andet at sige, end RIGTIG GOD WEEKEND! 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here