Weekend i København by LoveCopenhagen #36

0
237

Det er onsdag og dermed vippedag. Kender du det? Det er et fantastisk koncept – det er den dag på ugen, der “vipper” over mod weekenden. Og vippedag er den perfekte undskyldning til at drikke det ekstra glas vin, poppe den champagne, tage ud og spise på den der lækre restaurant og meget mere i den dur. Det er jo vippedag, og i øvrigt også min fødselsdag i dag, så det skal fejres! Velbekomme. Jeg håber, at du får en dejlig weekend i København – her er min guide til den:

 

Af Nathalie

 

TORSDAG
Oluf’s cocktail nights
Nyåbnede Oluf’s Taverna på Østerbro laver mange spændende ting, og nu er de gået sammen med Bad Company, som bl.a. står bag likøren Bad Boy Coffee. Naturligvis laver de en ret god espresso martini, og det kan du opleve i morgen til blot 65 kr!
For nylig lancerede de deres vermouth, Bad Mouth, som er lavet på dansk solbær rosé fra Fyn. Den er tilsmagt med ikke mindre end 16 forskellige økologiske urter og med en skive appelsin og tonic, bliver det ikke meget bedre. Denne får du også for kun 65 kr. Jeg synes, at det lyder som en ganske fantastisk torsdag eftermiddag/aften, så måske vi ses?

HVAD: Oluf’s Cocktail NightsHVOR: Olufsvej 1, 2100 København Ø HVORNÅR: Torsdag kl. 18-22

IN ENGLISH: Tomorrow Oluf’s Taverna at Østerbro is having a cocktail night, where you can try two different cocktails from Bad Company for only 65 DKK. Espresso Martini and Vermouth Tonic is on the menu – together with the delicious food at Oluf’s, It sounds like a pretty good thursday. Maybe I will see you?

FREDAG
Hello Vintage
På fredag og lørdag kan du komme til vintage, retro og secondhand-marked i DGI Byen, hvor du kan få tøj til 250 kr for 1 kg. Du vælger helt selv og betaler blot for vægten. Det er super smart, og jeg havde aldrig hørt om det, før jeg var på ferie i Paris, hvor der bugner af vintagebutikker, hvor man betaler for vægten. Nemt, billigt og sjovt.
Så tag forbi DGI Byen, lige ved hovedbanegården, og find dit næste outfit. Det koster blot 30 kr at komme ind, og der er masser af mulighed for at holde afstand i disse coronatider.

HVAD: Hello Vintage HVOR: DGI Byen, Tietgensgade 65, 1704 Kbh  HVORNÅR: Fredag kl. 15-19 og lørdag fra kl. 11-15

IN ENGLISH: Stop by DGI Byen, right at the Central Station, for a vintagemarket, where you pay 250 DKK for 1 kg clothes. It is a fun way to shop, and you just select your favorite items and pay for the weight. 

 

LØRDAG
Nedefra plantemarked
Kom forbi BaneGaarden på lørdag hvor der bliver sået frø til et lille, men dedikeret plantemarked. Du kan også opleve de forskellige madstader,hvor du kan snakke, spise og opleve mad og andet, som de selv har avlet.
Fx kan du snakke med stifterne af Claudes planteskole, der har et sortiment af frugttræer, nødder og bærbuske. Du kan også købe friske blomster fra DUSK, som har en økologisk mark i Lejre, hvor de dyrker de mange flotte blomster. Eller hvad med det lille økologiske gartneri på Amager, Seerupgaard, hvor du kan smage grøntsager og urter eller købe fine blomster.
Det lyder virkelig hyggeligt, og det vil jeg enormt gerne støtte op om.

HVAD: Nedefra Plantemarked HVOR: BaneGaarden, Banegaarden, Otto Busses Vej 45, 2450 Kbh HVORNÅR: Lørdag kl. 10-17

IN ENGLISH: Experience homegrown vegetables, flowers, herbs, berries etc. at BaneGaarden this saturday – there will be plenty of things to try and a lot of professional and passionate people to talk to about growing your own herbs, vegetables etc. 

 

SØNDAG
Pil-selv-rejer på Nærvær
Okay okay okay. Prikken over i’et på den her fantastiske weekend? Det må være 500g pil-selv-rejer på Nærvær på søndag til 115 kr pr. person. Jeg er fuldstændig vild med fingerfood, og dét må man sige, at det her er. Jeg synes, at det er tophyggeligt at ordne sin egen mad, mens man nyder et glas vin og taler om alt eller intet med sin ven, veninde, flirt eller andet. Og så lover Nærvær også, at der er hjemmelavet brød og mayonnaise til – nu bliver det altså ikke bedre!
HVAD: Pil-selv-rejer på Nærvær HVOR: Tunnelfabrikken, Oceanvej 1, Nordhavn HVORNÅR: Søndag kl. 12-16 PRIS: 115 kr pr. person.

IN ENGLISH: This amazing weekend in Copenhagen is ending the best way possible. With 500g shrimps that you peel yourself, while you enjoy a glass of wine and homemade bread and mayonnaise. It doesn’t get much better than this, if you ask me!

 

// Nathalie

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here