Weekend i København by LoveCopenhagen #37

0
276

Weekenden er nær, og dit humør er måske en anelse mærket af en stigende bekymring over den store energikrise, og hvordan det kommer til at påvirke dig. Derfor kan det være rart at få tankerne lidt væk, og heldigvis kan vores smukke, skønne by altid sætte et smil på læberne. Læs vores anbefalinger til din weekend i København her:

 

Af Nathalie

TORSDAG: Saunagus med Butchers Heat

I aften på Margretheholmen kan du deltage i saunagus sessions, der varer i en time. Du kan vælge enten kl. 19.00 eller kl. 20.00, og der er vand og snacks samt tid til at hoppe i vandet og køle dig af.

Det lyder som en skøn, forfriskende torsdagsaktivitet efter arbejde eller en lang dag!
Prisen er 195 kr, og du skal medbringe badetøj og 2 håndklæder samt en vandflaske.

Læs meget mere og book her.

FREDAG: Coffee Collective åbner + Queens & Baroque koncert

Fredag byder Coffee Collective indenfor i deres nye kaffebar i Carlsberg Byens Pasteurs Tårn, og jeg synes, at du skal svinge forbi og få en kop gratis kaffe i de flotte lokaler.  kan du få en kop gratis kaffe. Den nye kaffebar ligger i stueetagen af Pasteurs Tårn, hvorfra du har direkte adgang til den grønne plads, Fadet, og den historiske J.C. Jacobsens Have.

Senere kan du opleve en hel aften med barokmusik og vin, som en del af festivalen “Golden Days”.

Dette er programmet:
19.00 – Artist Talk, introduktion & vinbar
19.30 – Koncert
20.45 – Post Concert Lounge

Læs meget mere her.

LØRDAG: Sensommerfest på Reffen

Reffen inviterer til en sidste kinddans, inden efteråret for alvor slår kløerne i os, og du kan forvente en aften med jazz, disco og afrobeat med bandet Kaidi Tatham & Peter Stenbæk sammen med 12 Senses Orchestra.

Før og efter koncerten spiller DJ Frederick Lehmann op til god stemning, og festen fortsætter på Werkstatt til den lyse morgen. Sikke en lørdag!

Læs mere her.

SØNDAG: Haveselskabets Høstmarked

Så er der pop-up Høstmarked i Haveselskabets Have på Frederiksberg. Her kan du shoppe i de mange boder med unikke produkter inden for design, interiør, mode, have, gastronomi, kunsthåndværk og meget mere. Du kan også lytte til spændende miniforedrag & nyde dagen i den smukke have.

Pris for indgang 45 kr. – og 25 kr. for medlemmer af Haveselskabet.

Læs mere her.

Så er der ikke andet end at sige – rigtig god weekend!

/Nathalie

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here