Weekend i København by LoveCopenhagen #37

0
297

Så ramte efteråret. Med et brag. Vi nåede lige de sidste sensommeraftener, og de var fantastiske. Men efteråret kan nu også noget. Nu er det frem med striktrøjerne, sokkerne og huerne og skønne gåture i byens smukke parker, der er dækket af røde og gule efterårsfarver. Og så er det snart weekend! Den har vi et par bud på – læs med når vi guider til din weekend i København her:

 

Af Nathalie

 

TORSDAG

Min underbo, den populære restaurant Vespa fra Cofoco, har været lukket det sidste år, og i dag åbner de endeligt! Det skal fejres, og vi har selvfølgelig bord på den populære italienske restaurant. Her er der fokus på selskabet, den afslappede stemning og masser af sharefood. Jeg glæder mig!

HVAD: Åbningsaften Vespa, Cofoco
HVOR: Store Kongensgade 90, 1264 Kbh K
HVORNÅR: Torsdag 17.30

IN ENGLISH: Vespa, the popular italian restaurant of Cofoco, is finally open, and I can’t wait to visit them – I live right over them, so this is a must!

 

FREDAG

Så er der elektronisk festival i København! Det foregår over tre dage, og her vil du bl.a. høre house, disco og techno natten lang.

HVAD: Karrusel 2022
HVOR: Refshalevej 185, 1432
HVORNÅR: Fra kl. 18 – 04

IN ENGLISH: Karrusel is a three day electronic music festival in Copenhagen and is happening at Refshaleøen. 

 

LØRDAG

Pumpehusets Byhave er et af vores yndlingssteder her hos LoveCopenhagen, og d. 18. september pakker de ned og afslutter sæsonen med et brag af en fest. Her spiller den danske art-pop-trio, Takykardia, nemlig koncert. Der er fri entré som altid, og du kan skylle masser af øko royal pilsnere ned. Ses!

HVAD: Byhavens afslutningsfest
HVOR: Pumpehusets Byhave, Studiestræde 52
HVORNÅR: Lørdag kl. 15

IN ENGLISH: Pumpehusets Byhave is one of our favorite concert places in Copenhagen, and they are ending the summerseason with a big party! The danish art-pop-trio, Takykardia, are going to shut it down with a bang. We can’t wait!

 

SØNDAG

Loppemarked på Bryggen er et af Københavns største og hyggeligste udendørs loppemarkeder med op til 150 stader. Kom og gør et godt loppefund, gå en tur langs vandet, nyd en is eller en kop kaffe og de hyggelige grønne omgivelser. Der er fri entré til loppemarkederne.

HVAD: Loppemarked på Bryggen
HVOR: Islands Brygge 18
HVORNÅR: Søndag kl. 10-17

IN ENGLISH: Fleamarket on Bryggen is one of Copenhagen’s largest and friendliest outdoor flea markets with up to 150 stalls. Come and make a good flea find, take a walk along the water, enjoy an ice cream or a cup of coffee and the cozy green surroundings. There is free admission to the flea markets.

 

Hav en dejlig weekend

/Nathalie

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here