Weekend i København by LoveCopenhagen #38

0
248

Vi rammer den sidste weekend i september, og den kommer ikke til at gå stille for sig. Du kan bl.a. glæde dig til Knock Knock open mic aften, end of season fester på Reffen og Pumpehusets Byhave og World Press Photo. Her er inspiration til din weekend i København.

 

Af Louise Bro

 

TORSDAG

Torsdag er der open mic aften i Knock Knock Comedy Club. Her får du et indblik i den proces, der kan forvandle en skør idé i komikerens krøllede hjerne, til det, der kan få dig til at få helt ondt i maven af grin. Nogle af de optrædende har du måske set på TV, mens andre kan være helt ukendte for dig – men de står alle klar til at give dig et godt grin.

HVAD: Knock Knock Mic
HVOR: Vimmelskaftet 41, KBH K
HVORNÅR: Torsdag kl. 20-22
PRIS: Gratis entré, men du skal reserve billet her  

FREDAG

Sommeren er slut, det kan vi ikke løbe fra, og det betyder også at Reffen holder den sidste omgang festivitas for denne sæson. Derfor inviterer de til et DJ-maraton af en anden verden, hvor du kan nyde musikken med en sidste bid street food og få dig en svingom i sandet og i klubben indtil den lyse morgen. Og så kan du drikke øl, masser af øl til 20 kr.

HVAD: End of Season Party
HVOR: Reffen, Refshalevej 167 A, KBH K
HVORNÅR: Fredag til lørdag kl. 16-04

 

LØRDAG

Pumpehusets Byhave inviterer til JOURNEY fest med et enestående line-up af fremstormende kunstnere, der på én og samme tid bryder barrierer og sætter hjerter i brand. Det hele sker lørdag, som også markerer afslutningen på Byhaven-sæsonen. JOURNEY fest er centrum for nysgerrighed, nye tendenser og nye opdagelser, og årets program har noget for enhver smag. Så glæd dig til soul, indiepop, hiphop pg RnB fra nye kunstnere – og p.s. der er gratis entré.

HVAD: Journey Fest 2022
HVOR: Pumpehusets Byhave, Studiestræde 52, KBH K
HVORNÅR: Lørdag kl. 15-23

 

SØNDAG

Fra søndag kan du igen opleve World Press Photo i Politikens Hus. Her kan du opleve nogle af de smukkeste, vildeste, skræmmende og gribende pressefoto fra det forgangne år. Som noget nyt er udstillingen delt op i 6 områder, hvor der i hvert område er kåret en regional vinder inden for kategorierne enkeltbillede,  fotoserie, langtidsprojekt og åben klasse. Udstillingen åbner fredag og kan opleves frem til den 15. oktober.

HVAD: World Press Photo Exhibition 2022
HVOR: Politikens Hus, Vester Voldgade 33, KBH K
HVORNÅR: Søndag kl. 10-18
PRIS: 135 kr.

God weekend

// Louise Bro