Weekend i København by LoveCopenhagen #39

0
284

Vores liv er blevet noget mere begrænset den seneste tid, og derfor har vi endnu mere brug for at komme ud i den friske luft, med afstand selvfølgelig, og opleve nogle af de mange spændende aktiviteter, som København byder på denne weekend. Læs vores guide til din weekend i København her.

 

Af Nathalie

TORSDAG – ÅBEN, long table dinner

Den hyggelige ølbar i Kødbyen holder deres første long table dinner i aften sammen med kokken Thomas Brink Lorenz, og du er inviteret! Thomas er ven af bryghuset og har besøgt drengene bag i Kolding flere gange, og i dag vil han servere en lækker menu efter sæsonen, der selvfølgelig passer til flere af de øl, som du kan købe på ÅBEN. Det lyder tophyggeligt og til den nette sum af 95kr (uden øl), tænker jeg, at det er en perfekt grund til at spise ude, ik?

HVAD: ÅBEN, long table dinner HVOR: Slagtehusgade 15, KBH V HVORNÅR: Torsdag kl. 18-22 PRIS: 95 kr, send DM til ÅBEN for booking af bord.

IN ENGLISH: The cosy bar ÅBEN in the Meatpacking District are hosting their first long table dinner tonight! There will be a chef who is serving a seasonal menu that goes with some of the beers, that you can buy. See you?

 

FREDAG – Danmarks bedste burger

Okay okay okay, hold lige fast på rem og seler, for i weekenden er der burgerkonkurrence på Ofelia plads, og jeg kan næsten ikke få armene ned. Der er ingen tvivl om, at jeg skal forbi og sætte tænderne i op til flere lækre burgere!

PROGRAM:

Fredag 25/9: 16:00-20:00
Smag på Danmarks bedste burgere og stem på hvem der skal have prisen for FOLKETS BURGER.
Alle burgere kan købes for kun 60 kr. (denne dag).

Lørdag 26/9: 11:00-20:00
Vinderne kåres kl. 11 og der serveres burgere efter.

Søndag 27/9: 12:00-20:00
Burger & Beer Festivalen fortsætter med velsmagende burgere fra hele landet.

Ja, jeg tænker, at jeg bare kommer alle dage, det synes jeg klart giver bedst mening 😉

HVAD: Danmarks bedste burger HVOR: Ofelia Plads HVORNÅR: Fredag kl. 16 – 20

IN ENGLISH: Okay wait a minute and hold your horses! This weekend you can experience the competition Denmarks best burger at Ofelia, and there is no doubt, that I will be stopping by every day for this event!

 

LØRDAG – Mikkeller Mini Beer Festival

Savner du også festivalfølelsen? Så kan du få en snert af den på lørdag, når Mikkeller afholder en mini ølfestival i deres seje lokaler på Reffen.

Her vil der være en samling af deres favoritter af lokale bryggerier, og konceptet er sådan, at du køber tokens og bytter dem til øl. Så 1 token koster 30 kr, og her kan du få 20cl øl.

Husk masken!

HVAD: Mini Beer Festival HVOR: Mikkeller Baghaven, Refshalevej 169 HVORNÅR: Lørdag kl. 13-20

IN ENGLISH: Mikkeller is hosting a mini beer festival at their cool area at Reffen. Here you can experience some of their favorite local breweries and of course taste the beer!

  

SØNDAG – World Press Photo Exhibition

På søndag synes jeg, at du skal tage ind til Politikens Hus ved Rådhuspladsen, hvor du kan opleve den spændende fotoudstilling World Press Photo. Som navnet afslører, er det nogle af verdens allerbedste pressefotografier, der er samlet her, og er inden for sport, natur, mennesker, miljø og nyhedsfotografi.

Jeg er inde og se udstillingen hvert år, og jeg er altid dybt fascineret af det, og den måde at fotograferne formår at fange nogle helt unikke situationer.

Har du andre planer søndag, så kan du opleve udstillingen helt frem til d. 18. oktober 2020.

HVAD: World Press Photo Exhibition HVOR: Politikens Hus HVORNÅR: Fredag kl. 15 – 21 PRIS: 130 kr, køb billet her.

IN ENGLISH: World Press Photo is back and you can see the exhibition from this weekend and all the way to october 18. 2020 – it is definitely worth the time and money.  

God weekend ­– pas på hinanden!

// Nathalie

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here