Weekend i København by LoveCopenhagen #41

0
187
Don't fear the weird-festival
Efterårsferien er lige rundt om hjørnet nu, og det betyder traditionen tro, at der er Kulturnat denne fredag. Vi har samlet en række events, som du kan kaste dig over de kommende dage – samt en guide til efterårsferien til sidst. Kom med på eventyr til weekend i København.

 

Af Louise Taarnhøj

 

TORSDAG

Don’t Fear the Weird – festival i Cinemateket

I dag er sidste dag i Don’t Fear the Weird-festivalen i Cinemateket, der med debatter, film og musik sætter fokus på det skæve sind. En fremragende og interessant festival, der skaber plads til det, der normalt ikke ligger inde for rammen. Jeg har tidligere været til et par arrangementer, og jeg vil anbefale alle at gøre det samme. Det er ikke blot spændende, det er også morsomt, rørende, sjovt og overraskende, hvad man kan opleve her.

Don’t Fear the Weird, festival i Cinemateket med fokus på det skæve sind. Kl. 16.30 – 23.00

In English: This special festival in Cinemateket, Don’t Fear the Weird, focuses on the mind and mental illness. Through film, talks and music we get to hear different kinds of personal stories and learn more about the not so common mind. 

 

FREDAG

Kulturnatten 2021

Endelig er det tid til Kulturnatten igen. Efter et års pause under Corona-pandemien sidste år, fyldes byen atter med en lang perlerække af forskelligartede begivenheder spredt over hele byen.

Vi har i sidste uge og denne uge sat fokus på Kulturnatten. Læs blandt andet en overordnet guide til den festlige nat her. Få en guide til de bedste events med mad og drikke. Tag børnene med ud i Kulturnatten med denne guide. Oplev kunst, historie og politik i denne guide – og mød sekretariatslederen for Kulturnattens København her. 

In English: Experience ‘Night of  Culture’ in Copenhagen this Friday. The city will be filled with events of any kind connected to culture; music, art, theatre, history, food, politics – you name it! All you have to do is buy a pass for Kulturnatten, and every event is free. 

 

LØRDAG

Marcus.wav live på Vega

I 2020 oplevede vi en ægte upcoming stjerne på årets Uhørt Festival. Marcus.wav tryllebandt os med sine lette popsange med tekster, der fik os til at lytte og rytmer, der fik os til at danse. Nu spiller han på Lille Vega (ved siden af på Store Vega står Loveshop, så der er dobbeltop på dansksproget popmusik i det gamle forsamlingshus.

In English: An upcoming artist on the Danish music scene is performing at Lille Vega this Saturday. Marcus.wav is pop music that makes you dance. Make sure to drop by this concert, if you are looking for a Saturday party. 

 

SØNDAG

Byvandring for hele familien: Christian 4. København 

Kom med på byvandring i Christian 4.s fodspor gennem renæssancens København. Byvandringen tager dig med forbi Gråbrødretorv, Børsen, Nytorv, Rundetårn og andre af renæssancens
huse, torvepladser, kirker og bydele, der giver os et indtryk af bylivet tilbage i 1500- og 1600-tallet. Tag endelig familiens mindste i hånden og lad dem lære de spændende historier om det gamle København.

In English: Join this family friendly walk around Copenhagen where the guide will show you the most interesting places from the time of Christian 4.  

 

God weekend!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here