Weekend i København by LoveCopenhagen #41

0
227
weekend i København uge 41

Sikke et smukt efterårsvejr, vi har haft i løbet af ugen! Det må vi håbe fortsætter hele weekenden, for der sker som altid en masse spændende ting i hele byen. For mange er weekenden også startskuddet til efterårsferien, og den bliver skudt i gang med Kulturnatten fredag aften. Hvad du ellers kan opleve, det kan du læse mere om lige her – her er din weekend i København.

 

Af Louise Bro

 

TORSDAG

Mikrobryggeriet People Like Us holder ølsmagning torsdag, hvor du kan smage 6 af deres spændende og socialt bæredygtige specialøl. Det hele foregår i bryggeriets hyggelige Bar og Bottleshop på 1. sal i Amager Centret. Under smagningen vil du blive guidet gennem spændende og vidt forskellige socialt bæredygtige craft beers, og der indflettes løbende fortællinger om People Like Us, vilde såvel nationale som internationale samarbejder, baggrund, drømme og visioner.

HVAD: Ølsmagning hos People Like Us
HVOR: Reberbanegade 3, KBH S
HVORNÅR: Torsdag kl. 17-19
Pris: 200 kr. peoplelikeus.ticketbutler.io/da/events/smagninger

 

FREDAG

Fredag vender Kulturnatten tilbage, og du kan godt glæde dig! Der er nemlig et væld af spændende arrangementer, god stemning og en fornøjet summen i byens gader. Der er mere end 200 arrangører som museer, teatre, kirker, ministerier, pladser og biblioteker, der slår dørene op til helt særlige arrangementer i aftentimerne fra kl. 18 til midnat. For at deltage i Kulturnatten og få adgang til de mange særarrangementer, skal du købe et kulturpas til 110 kr., som også giver fri transport med bus, tog og Metro. Du kan købe passet i alle 7-Eleven butikker, og så er det ellers bare med at gå på opdagelse – men lidt planlægning er nok meget godt, der er virkelig mange arrangementer. Find hele programmet for Kulturnatten 2022 her.

HVAD: Kulturnatten 2022
HVOR: Over hele byen
HVORNÅR: Fredag kl. 18
PRIS: 110 kr.

 

LØRDAG

Lørdag skal du finde alt det frem, som du ikke længere bruger, og tage til byttemarked på Christianshavn. Konceptet er ganske simpelt, du giver, hvad du har – og tager hvad du kan bruge – det er jo det smukke ved et byttemarked. Så selvom du kommer med en masse ting, er det ikke sikkert, at du tager tomhændet hjem. Men du kan til gengæld glæde andre med alt det, du ikke længere bruger, og du kan omvendt få fornøjelsen af deres aflagte sager. Du kan både bytte tøj og mindre ting, der stadig er i fin stand – og som prikken over i’et er det hele selvfølgelig gratis.

HVAD: Byttemarked på Christianshavn
HVOR: Christianshavns Beboerhus, Dronningensgade 34, KBH K
HVORNÅR: Lørdag kl. 10-14

 

SØNDAG

Weekenden er for mange også startskuddet til efterårsferien, og hvis du lige skal i stemning til den, så kan du tage på Broens Gadekøkken søndag til live jazz. De får fint besøg af duoen, Moment’s Notice, som sørger for en stemningsfuld atmosfære & dejlige jazztoner under åben himmel. Madboderne på gadekøkkenet har stadig åbent, og det samme har barerne, så på med overtøjet og så er du klar til at nyde stemningen ved Inderhavnen!

HVAD: Live Jazz
HVOR: Broens Gadekøkken, Strandgade 95, KBH
HVORNÅR: Søndag kl. 13

 

Hav en dejlig weekend!
// Louise Bro

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here