Weekend i København by LoveCopenhagen #42

0
165

Det er ikke bare weekend, der er også godt gang i efterårsferien. Hvis du mangler lidt indspark til, hvad du kan få den sidste del til at gå med, så læs med her, hvor vi som altid har samlet det bedste til din weekend i København.

 

Af Louise Bro

 

TORSDAG

Der er masser aktiviteter over hele byen i forbindelse med efterårsferien. Vi har lavet en lille guide her, hvis du mangler inspiration. Og hvis du allerede har prøvet det hele, så kan du tage forbi BLOX, hvor du bl.a. kan skære græskarlamper, lave kastanjedyr m.v. på Bryghuspladsen. Og du skal ikke frygten regnen, det foregår i et stort telt – og så er det ovenikøbet gratis!

HVAD: Efterårsferie 2021: Halloween aktiviteter i BLOX
HVOR: Brygshuspladsen, KBH K
HVORNÅR: Torsdag og lørdag kl. 13-16

 

FREDAG

Fra torsdag til lørdag er der Oktoberfest i Biergarten foran MBCC på Onkel Dannys Plads. Her kan du smage dig igennem de mere end 16 haner med øl fra Mikkeller og venner, og være med til at fejre en helt klassisk Oktoberfest.

HVAD: MBCC: Octoberfest Biergarten
HVOR: Onkel Danys Pl. 5, KBH V
HVORNÅR: Torsdag kl. 15-00, fredag og lørdag kl. 11-00

 

LØRDAG

Weekenden fortsætter med mere øl, der er nemlig Ølfestival 2021 i Lokomotivværkstedet fredag og lørdag. Her kan du se frem til masser af god øl, socialt samvær og ikke mindst muligheder for at møde ligesindede ølnydere, bryggere og alle andre med interesse for det gode øl.

HVAD: Ølfestival – lokomotivværkstedet
HVOR: Otto Busses Vej 5A, KBH SV
HVORNÅR: Fredag og lørdag

 

SØNDAG

Søndag er der traditionen tro fyldt med lopper. På Broens Gadekøkken er der i anledning af efterårsferien loppemarked, hvor du kan nyde den fantastiske stemning i Gadekøkkenet og udsigten over vandet, mens du shopper noget lækkert til dig selv, eller til dem du har kært. Hvis du bliver sulten undervejs, er der rig mulighed for at stille sulten og slukke tørsten i en af Gadekøkkenets 16 madboder og barer.

HVAD: Broens lopper – loppemarked i efterårsferien
HVOR: Strandgade 95, KBH K
HVORNÅR: Søndag kl. 11.30-16

 

God weekend!

// Louise Bro

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here