Weekend i København by LoveCopenhagen #42

Weekend i København by LoveCopenhagen #42

by 15/10/2020

Det er efterårsferie, for nogle, og måske har du fri hele ugen, måske blot et par dage eller bare i weekenden. Uanset hvad så har vi din weekendguide klar til dig! Den står på kultur, disco samt gys og gru. Nysgerrig? Læs med her hvor vi guider til din weekend i København.

 

Af Nathalie 

TORSDAG
Askepot i Det Kongelige Teater

Jeg har boet i København i 5 år efterhånden, og jeg har aldrig set ballet i det Kongelige Teater. En skam, jeg ved det. Og derfor tænker jeg, at det er ved at være på tide, og da jeg så, at de laver Askepot, tænkte jeg, at nu er det nu! Så derfor synes jeg, at du skal joine mig, når det klassiske eventyr om Askepot foldes ud i en smuk ballet i aften kl. 20.00 i nogle af Københavns smukkeste omgivelser.

HVAD: Askepot HVOR: Det Kongelige Teater HVORNÅR: Torsdag kl. 20-22

IN ENGLISH:  Experience the classical tale about Cinderella at the Royal Teater tonight at 20.00 o’clock. The surroundings are magical and so are the story. 

 

FREDAG
Tag i biografen

Jeg har svært ved at huske, hvornår jeg sidst var i biografen. Det var i hvert fald før corona, og jeg tror faktisk, at det også var sidste år. Og det går ikke! For der er gode film i biografen lige nu, og vi skal huske og støtte, når vi kan. Lige nu vil jeg fx enormt gerne ind og se DRUK og Tenet fra hhv. Thomas Vinterberg og Christopher Nolan.

HVAD: Tag i biografen HVOR: Fx i Imperial  HVORNÅR: Fredag kl. 20.45  PRIS: Køb billetter her

IN ENGLISH: Support the cinema this friday and see for example one of the two good movies, Tenet or Druk. 

LØRDAG
Love Hangover x Reffen

På lørdag skal der lidt gang i festen. Og den foregår på reffen, hvor ikonerne fra Love Hangover transformerer Reffens nye spisehal, Werkstatt, til en miniudgave af den legendariske Paradise Garage. Der bliver disco, boogie og masser af afstand, og jeg synes, at det lyder fantastisk!

Book bord lige her: https://bit.ly/3nGRupM

HVAD: Love Hangover x Reffen HVOR: Copenhagen Street Food, Reffen HVORNÅR: Lørdag kl. 14-22

IN ENGLISH: Let’s boogie at Reffen this saturday! 

SØNDAG
Halloween i Tivoli

Jeg elsker at komme i Tivoli, men min absolutte favoritsæson er helt klart Halloween! Nok fordi jeg elsker gys og gerne ser en gyserfilm alene en sen aften i mørket. Ja, nogle ville måske mene, at det er lidt underligt, men jeg elsker det! Og derfor skal jeg selvfølgelig ind forbi Tivoli i weekenden og besøge det hjemsøgte hospital og opleve den uhyggelige stemning.

Se programmet her: https://bit.ly/3cRNj3T

HVAD: Halloween i Tivoli HVOR: Tivoli, Vesterbrogade 3 HVORNÅR: Fra d. 9. oktober til 1. november 2020

IN ENGLISH: Halloween is my favorite season in Tivoli because I am a sucker for horror movies and scary things. And this sunday I will definitely stop by the beautiful Tivoli that is full of Halloween vibes and scary rides such as the Hospital. See you?

God weekend.

// Nathalie

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.