søndag, november 27, 2022
HomeDet sker i KBHWeekend i København by LoveCopenhagen #43

Weekend i København by LoveCopenhagen #43

Weekenden nærmer sig, og den er proppet med gode sager, kan du tro. Som altid, kan du nu læse vores guide til din weekend i København – vores smukke by.

 

Af Nathalie

TORSDAG

Binko Banko Champagne

Kan man få for meget champagne? Nej vel?

På Nyhavns Champagnebodega kan du igen spille banko med masser af champagne. Vi har været der flere gange, og vi elsker konceptet! Prisen er 348,- og den inkluderer 3 glas forskellige champagner, som kort vil blive præsenteret – og 3 plader.

Adressen er: Nyhavns Champagnebodega Lille Strandstræde 10 1254 KBH K

FREDAG

Åbningsweekend: Gratis minirundvisninger i Marys Australske Have

Vær blandt de allerførste til at opleve Marys Australske Have i Zoologisk Have. Du kan komme på en gratis minirundvisning kl. 10.30 – 11.00 – 12.30 – 14.30 –  15.00 eller kl.  16.30. I anlægget bor der 15 nye dyrearter, som fx klippekænguru, vombat, emu, rosa kakadue og mange andre spændende dyr.

LØRDAG

Halloween Drag Show

På lørdag kan du opleve Halloween Drag show and horror nightclub på Werkstatt (reffen). Det lyder vanvittig sjovt, og jeg ved, at der er flere af mine veninder, der skal med. Der er jo altid garanti for en fantastisk underholdende aften, når der er drags involveret – jeg har selv været til flere shows, og jeg elsker det!
Programmet er spækket med glamour, glitter i gysets tegn, og der er konkurrence om det bedste udklædning. Efter showet skydes der gang i natklubben – det bliver helt sikkert en festlig aften.
Køb din billet her.
Werkstatt ligger på Refshalevej 167A, 1432 København

SØNDAG

Luksus Secondhand Loppemarked i Nordhavn

Kom forbi “The Silo” i Nordhavn til luksus secondhand loppemarked, hvor bygningens beboere sælger ud af lækre mærkevarer til priser, du ikke finder andre steder. Find et stort udvalg af tøj, sko og accessories til kvinder og mænd, lige fra de billige street mærker til high-end mærkevarer. Det lyder som en skøn søndagsaktivitet.
Rigtig god weekend!
/Nathalie

Love Copenhagen
Love Copenhagenhttp://www.lovecopenhagen.com
Nathalie Meinhardt, 31 år og arbejder som Digital Marketing Manager. Er jysk helt ind til benet men er faldet fuldstændigt pladask for København. Madglad, festglad, menneskeglad, nysgerrig, elsker kram og griner meget højt.
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev - fyldt med lækre sager og inspiration til alt det, der sker i København.

Mest læste