Weekend i København by LoveCopenhagen #44

0
206

Vi tager hul på den første weekend i november. Valget er slut, og nu kan vi koncentrere os om at komme i julestemning. Her får du tips til alt det, du kan opleve i København og weekenden står bl.a. på åbningsfest i Meyers Bageri, J-dag, julemarked, vintagemarked og Bogforum. 

 

TORSDAG

Meyers Bageri holder åbningsfest og byder på gratis pizzaslices til de første 200, der kommer forbi. Bageriet åbner i det tidligere Meyers Deli på Gammel Kongevej 107, og i løbet af sensommeren har de åbnet blødt op med bagværk, konditorkager og morgen- og frokostretter. Nu er de klar til også at fyre op under deres surdejspizzaer, som du kan nyde sammen med snacks og vine. Til åbningsfesten kan familiens mindste prøve at kværne korn til mel ved håndkraft, og fra 17-21 tændes pizzaovnen, og så kan du ellers få gratis smagsprøver, og 50% rabat på hele pizzakortet, og derudover er der vinsmagning med Botti, som holder til i nabolokalet.

HVAD: Åbningsfest i Meyers Bageri
HVOR: Gammel Kongevej 107, Frederiksberg
HVORNÅR: Torsdag kl. 16.00-22.00

 

FREDAG

Fredag er det J-Dag, og der findes vel næppe en bar i København eller omegn, som ikke serverer snebajere. Men hvis du virkelig gerne vil i julestemning, så kan du tage forbi Centralhjørnets julemarked i lokalerne på 1. sal over Centralhjørnet. De er jo kendte for at have den vildeste juleudsmykning, og derfor må de om nogen være eksperter i alt omkring julepynt. Så tag ind og se alle deres skønne ting, og så kan du også nyde et krus gløgg i stueetagen, både før og efter.

HVAD: Centralhjørnets Julemarked
HVOR: Kattesundet 18, KBH K
HVORNÅR: Fredag kl. 14-18

 

LØRDAG

Lørdag er der vintage marked i DGI Byen, og lidt ligesom at blande slik og betale den eksakte vægt – gør du det samme her bare med tøj. Til Hello Vintage marked kan du finde og vælge dine favoritter blandt 2,5 tons vintage & secondhand tøj, som du betaler for i vægt – 300 kr. pr. kilo. Du kan finde vintage, retro & secondhand tøj fra 70-80-90 & 00’erne, som er nøje indkøbt efter modens hotteste trends.

HVAD: Hello Vintage – Kæmpe Vintage Marked
HVOR: DGI Byen, Tietgensgade 65, 1704 Kbh
HVORNÅR: Lørdag kl. 12-16
ENTRE: 30 kr.

 

SØNDAG

I weekenden danner Bella Center endnu engang rammerne om årets Bogforum. På denne tre dages bogfestival kan du glæde dig til en weekend fyldt med litteratur, debat, samtale og ikke mindst masser af bøger. Så hvis du gerne vil møde og høre mere fra dine yndlingsforfattere, eller bare blive inspireret til hvilke bøger, du skal læse henover de mørke måneder, så er det her stedet for dig. Du kan se de fulde program på bogforum.dk.

HVAD: Bogforum 2022
HVOR: Bella Center
HVORNÅR: Fredag kl. 10 – Søndag kl. 18
ENTRE: Fra 175 kr.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here