Weekend i København by LoveCopenhagen #45

0
213

Historisk høj inflation, historisk høje temperaturer. Vi har brug for noget at grine af – som ikke koster penge. Derfor får du her en weekendguide med hygge og fest, alt sammen uden, at det koster dig en krone. Rigtig god weekend lige om lidt.

 

Af Louise Taarnhøj

TORSDAG

Fernisering med Randi Hagemann på Nordvest Ølbar

Nordvest rykker – det har vi før skrevet om. Og denne torsdag er ingen undtagelse, hvis du vil opleve det pulserende og urbane miljø i bydelen.
Nye billeder pryder ølbarens vægge, så derfor inviterer Nordvest Ølbar og Randi Hagemann til en midtvejs fernisering – Torsdag d.10 november fra 17.00-22.00.
Gennem et miks af illustration, maleri og grafiske værker, hyldes det underfundige og mystiske i livets cyklus, fra første celledeling til sidste hjerteslag.
Udover de ophængte værker, som allerede nu kan opleves på baren, vil der denne aften være mulighed for købe et større udvalg af trykte plakater og originaler.
Så tag afsted til Nordvest og hyld en ganske almindelig efterårstorsdag og støt en lokal kunstner i selskab med gode øl og mennesker.
HVOR: Nordvest Ølbar, Sporemagervej 2 HVORNÅR: Kl. 17 PRIS: Gratis

 

Se mere her.


FREDAG

Finsk fredagsbar på Kajakhotellet
Selvom det ikke er blevet rigtig koldt endnu, kan vi sagtens nyde et hop i havnen med efterfølgende saunahygge.
Denne fredag er der indvielsesfest og fredagsbar hos Kajakhotellet på Amager. For hver deltager, der hopper i vandet og går en tur i sauna bagefter, støtter Kajakhotellet Ukraine med 50 kr.
Kajakhotellet giver et vodkashot for hver ekstra tur, man tager herefter – og den er IKKE fra Rusland.
Festen er for alle, også selv om man ikke er medlem af deres klub, og man må meget gerne medbringe venner.
HVOR: Kajakhotellet, Havkajakvej 2, 2300 København V HVORNÅR: Kl. 18.00 – 23.45 PRIS: Gratis

Se mere her.


 

LØRDAG

Vesterbro RAW kunsthåndværkermarkeder

Vesterbro RAW inviterer lørdag d. 12. november for 6. gang til marked og præsenterer alt det skæve, rå, weird og RAWsomme boligtilbehør, kunsthåndværk og kunst, du ikke ser andre steder. 45 kunsthåndværkere vil præsentere absolut unikke gavemuligheder.

På Vesterbro RAW finder du julegaven til den rebelske teenager, den kreative tante eller selvfølgelig dig selv. Gå igennem de unikke boder og få en snak med kunstnerne, der har lavet din næste julegave, og hvis du har brug for en lille pause fra alle de spændende boder, kan du nyde en dejlig kop kaffe fra KaffeKarma i det lille siddeområde.

Du kommer til at opleve helt unikke værker, hvor der er hovedvægt på genbrug, bæredygtighed og kunst, som ligger et pænt stykke fra den danske mainstream. Der er alt fra tøj og smykker, Illustration og tryk, sæbe og broderier og masser af alternative, ukonventionelle og anderledes julegaver, det er Danish Design med et stort twist

HVOR: DGI Byen HVORNÅR: Kl. 11.00 – 17.00 PRIS: Gratis

Se mere her.


 

SØNDAG

Byttemarkedet i Teatersalen

Når vi bytter i stedet for at smide ud, sparer vi både penge og ressourcer og hjælper derved miljø og klima.
Tøm lejligheden, kælderen eller loftrummet for gode og brugbare ting, som du aldrig får brugt igen, og tag dem med til Valby Kulturhus, hvor du kan bytte fra kl. 11-15.
Byttemarked minder om et loppemarked – forskellen er, at alt er gratis. Du medbringer, hvad du kan undvære, og tager, hvad du kan bruge.
Næsten alt kan byttes, f.eks. tøj, sko, bøger, køkkenting, legetøj, nips og alt, hvad der ellers kan stå på et byttebord.
Du kan komme når som helst, det passer dig inden for åbningstiden fra 11-15.
De ting, der ikke bliver byttet, bliver doneret til velgørende formål eller sat til bytte på Langgade Nærgenbrugsstation.
HVOR: Valby Kulturhus, Valgårdsvej 4-8 HVORNÅR: Kl. 11.00 – 15.00 PRIS: Gratis
Se mere her.

Rigtig god weekend! 
– Louise T.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here