Weekend i København by LoveCopenhagen #47

0
44
Åben cph

Det er allerede blevet sidste weekend i november, og lige om lidt går der for alvor julehygge i byen. Men inden da skal vi lige varme op, og måske står weekenden endda på en julefrokost, eller måske skal du se VM og landskamp mellem Danmark og Frankrig? Hvis du ingen planer har, så frygt ej, her er inspiration til din weekend i København.

 

Af Louise Bro

 

FREDAG

ÅBEN bryggeri i Kødbyen er langt om længe klar til at åbne deres Tank Bar, og fredag finder den store åbningsfest sted. ÅBEN er ikke just et nyt sted, men indtil videre har du kun kunne være udenfor, og nu er de endelig færdige med deres indendørs lokaler med bryggeri og bar. Til åbningsfesten fredag kan du se frem til at smage øl fra netop én af tankene, og der er fri bar, indtil den er tom. Derudover vil der være DJ, releases på øl, hot dogs og det hele sluttes af med silent disco.

HVAD: GRAND OPENING / ÅBEN Brewery & Tank Bar
HVOR: Slagtehusgade 15, KBH V
HVORNÅR: Fredag kl. 12-02

 

LØRDAG

Nu er der ingen undskyldning for ikke at begynde at julehygge, sådan for alvor. Og hvis du lige skal have kickstartet julestemningen, så kan du jo starte med juleloppemarked i Blågårdsgade lørdag. I boderne kan du finde alverdens spændende sager som er vintage, genbrug, hjemmelavet og antikt – og mon ikke også du kan finde lidt varm gløgg et sted.

HVAD: Blågårdsgade juleloppemarked
HVOR: Blågårdsgade, KBH N
HVORNÅR: Lørdag kl. 10-15

 

SØNDAG

Juleriet forsætter søndag med julemarked hos Lahme Kommunikation. Her kan du gå på opdagelse og finde julelækkert fra dygtige, små danske brands indenfor design og fødevarer, og tanke op på julegaver, der giver mening og forkælelse til dig selv, i godt selskab. Og som en lille bonus er der goodiebags til de første 100 handlende kunder.

HVAD: Lahme’s Julemarked 2022
HVOR: Jens Kofods Gade 1 st. tv, 1268 Kbh K
HVORNÅR: Søndag kl. 11-17

Hav en dejlig weekend!
// Louise Bro

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here